Wij scoren een 9,6 uit 14 reviews info@cmspecialist.nl Ambachtsweg 55 D, Huizen 035 - 7200 700
Service
Uw IP Adres is
18.212.83.37

Hulp voor Windows
Hulp voor Mac OS

Hulp voor de website (CM Site)

Hieronder vindt je een aantal video's van de veelvoorkomende situaties. Belangrijk is om de basis van het systeem goed te begrijpen, daarom is het aan te raden om video 101 t/m 105 te bekijken.

Kom je er niet uit? Schroom niet om contact met ons op te nemen.

De website tijdelijk buitendienst zetten

Wanneer je grote wijzigingen wilt doorvoeren aan de website is het verstandig om de website tijdelijk buiten dienst te zetten. Dit kun je zelf doen in de beheermodule onder "Algemeen > Overige > Buitendienst".

In dit scherm zie je een aantal mogelijkheden; Allereerst de mogelijkheid om met een vinkje de gehele website tijdelijk buitendienst te zetten. Als de website buitendienst staat is het voor niemand mogelijk om de website te bezoeken. Hierdoor is het ook voor jezelf lastig om wijziging aan te brengen. Nadat je een wachtwoord hebt aangemaakt is dit wel mogelijk.

Met een zelf gekozen wachtwoord (die je op elk moment zelf kunt wijzigen) kun je de website benaderen alsof hij live staat. Hierdoor is het gemakkelijk om de wijzigingen die gemaakt zijn te bekijken. De website bezoek je door '/?owner=wachtwoord' achter de url te typen. Hieronder een voorbeeld:

https://www.mijndomein.nl/?owner=wachtwoord

*In dit geval is het wachtwoord 'wachtwoord'.