Marit Vos
Marit Vos Online marketeer
Bericht delen:
Linkedin
  Alle berichten     Blogberichten laten schrijven?
24 maart 2021 00:00
15 augustus 2023 00:00

20% meer kans op conversie met KiyOh

Waarom je eigenlijk gisteren KiyOh al had moeten koppelen aan jouw webshop.

Wat is je beste reclame? Mond-tot-mond-reclame, zeggen ze. De reclame die consumenten onderling maken voor jouw product of dienst. In dit digitale tijdperk is dat KiyOh, een systeem waar jouw klanten een goede beoordeling met iedereen kunnen delen. Ons advies: verbeter je CX en verhoog je mobiele conversie.

Kans op 20% meer conversie

De reputatie van je webshop is van groot belang. 80% van je potentiële nieuwe klanten gaat namelijk eerst online op zoek producten of diensten. Goede reviews wekken vertrouwen bij potentiële klanten en trekken ze over de streep om juist bij jouw webshop te bestellen. Met goede beoordelingen kan de kans op conversie zomaar met 20% toenemen!

Hoe werkt KiyOh?

Onderscheid je van de concurrent

Online reviews zorgen er ook voor dat je jouw klanten kunt bedanken maar ook dat je kunt ingaan op een slechte ervaring die ze hebben gehad. Zo benadruk je jouw betrokkenheid bij je klanten, de transparantie in je klantenservice, je onderscheidend vermogen en kun je producten en diensten verbeteren. Dit geeft je zeker een voorsprong op je concurrenten.

Wat KiyOh voor je regelt:

  • Review sterren bij jouw organische en betaalde weergaven in Google.
  • Beoordelingen van je webshop bij Google Mijn Bedrijf.
  • Automatisch/handmatig uitsturen van review-uitnodigingen naar je klanten.
  • Je webshop straalt betrouwbaarheid en professionaliteit uit.

Alleen reviews van jouw klanten

Met onze KiyOh webshop koppeling stuur je handmatig of geheel automatisch uitnodigingen naar je klanten. Het voordeel hiervan is, dat KiyOh alleen reviews van jouw klanten laat zien, zo blijven de beoordelingen realistisch. Geen spam of streken van je concurrenten ;-)

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je KiyOh eens uitproberen?

Gratis proberen!