Website voor advocatenkantoor

Heb je een advocatenkantoor? Dan is een website erg belangrijk. CM Specialist heeft een systeem ontwikkeld waarmee jij als advocatenkantoor jouw klant goed op de hoogte kunt houden.


Uiteraard kun je ook het volledige beheer van jouw website aan ons overdragen, maar vandaag de dag komen wij steeds meer bedrijven tegen die graag zelf snel willen schakelen. Het is bij ons altijd mogelijk om jouw website zelf gemakkelijk aan te passen.

Je hebt als advocatenkantoor verschillende type klanten, zowel nieuwe als terugkerende. Wat in alle gevallen belangrijk is, is dat jij of een van jouw advocaten het probleem van de cliënt kan oplossen.

Belangrijk voor een advocatenkantoor website

Of je nu een zelfstandige advocaat bent, of dat je een advocatenkantoor hebt met meerdere kantoren, zijn de volgende punten belangrijk:

Kennis en ervaring

Cliënten vinden het belangrijk dat ze met een advocaat of advocatenkantoor te maken hebben die verstand van zaken heeft. Naast gedegen kennis op een bepaald gebied is ook ervaring een belangrijke eigenschap. Het liefst heeft de klant met een specialist te maken. Je kunt deze vakgebieden gemakkelijk als nieuwe pagina's aanmaken in jouw website.

Persoonlijk en betrouwbaar

Door jouw advocaten met naam (en voornaam) foto, LinkedIn en track-record op jouw website te plaatsen wordt jouw advocatenkantoor persoonlijker en daardoor toegankelijker. Je hebt namelijk met mensen te maken. Zorg daarom dat bij iedere advocaat duidelijk is in welk vakgebied deze gespecialiseerd is. Je kunt zelf gemakkelijk advocaten toevoegen en verwijderen. Ook kan een advocaat zijn/haar eigen webpagina onderhouden. Zo'n pagina kan bijvoorbeeld nieuwsberichten, biografie of het track-record bevatten wat het heel persoonlijk en vertrouwd maakt.

Regionaal en bereikbaar

Je zult ongetwijfeld zaken door heel Nederland en wellicht daarbuiten doen, maar vaak is het zo dat je in de regio waar jouw advocatenkantoor zich bevindt het meeste zaken doet. Dat is logisch, want cliënten zoeken graag een advocatenkantoor wat kundig is, maar ook dichtbij. Zorg er daarom in ieder geval voor dat jouw website in jouw regio goed gevonden wordt. CM Specialist kan jouw website gemakkelijk goed vindbaar maken (SEO) met speciale modules.

Actueel

De meeste websites van advocatenkantoren bevatten geen nieuwsberichten of geautomatiseerde nieuwsberichten vanuit de branche (RSS Feeds). Dat ziet er in eerste instantie goed uit, maar om écht actueel over te komen naar de klant is het belangrijk om actueel eigen nieuws op de website te hebben. Dit zorgt tevens voor een goede indexering in de zoekmachines. Het is mogelijk om een advocaat toegang te geven tot een bepaalde nieuwscategorie, zodat hij/zij deze zelf kan toevoegen. Uiteraard kun je dit als beheerder modereren.
 


In het verleden hebben wij veel ervaring opgedaan bij het bouwen van websites voor advocatenkantoren. Inmiddels hebben we 12 websites gebouwd voor advocatenkantoren.

Wil je vrijblijvend sparren over jouw website?

Neem dan contact met ons op. Of   Maak een vrijblijvende afspraak