Functionaliteit

Helder overzicht van de functionaliteiten in ons uitgebreide CMS
{aantal_resultaten} Resultaten

Artikel assortimenten

Koppel gemakkelijk artikelsets aan jouw debiteuren en laat hen enkel de producten zien die zijn afgesproken

Aanschaf850
Onderhoud / maand20
Vormgeving

Maak een afspraak

Artikel assortimenten

Definieer zelf artikelsets

Koppel specifieke artikelsets aan je debiteuren. Zo zien ze alleen maar de producten die je wilt dat ze zien. Je kunt artikelsets samenstellen en deze aan de gewenste debiteur koppelen. Op die manier krijgt de betreffende debiteur alleen de voor hem beschikbare artikelen te zien. Zo kun je in een keer het juiste assortiment beschikbaar stellen aan een of meerdere debiteuren.

Wanneer een artikelset wordt aangepast / geüpdatet wordt dit automatisch doorgezet naar alle gekoppelde debiteuren.

Artikel assortimenten voor CM Shop

Met de artikel assortimenten kan CM Shop nog beter worden ingezet voor diverse klantgroepen. Stel artikelsets samen en koppel deze aan de gewenste debiteur. Op deze manier heb je het juiste assortiment beschikbaar voor een of meerdere debiteuren. Daarnaast kun je eenvoudig artikelen uitsluiten die niet van toepassing zijn bij een debiteur met dezelfde artikelset.

artikelsets koppelen in beheermodule

Artikelen uitsluiten per debiteur

Sluit artikelen binnen een artikelset uit voor een specifieke debiteur. Het kan zijn dat verschillende debiteuren bijna dezelfde artikelen inkopen / verkopen. Dan is het handig als je deze debiteuren kan voorzien van dezelfde artikelset zodat je niet een bijna identieke artikelset hoeft samen te stellen. Daarom is het mogelijk om per debiteur specifieke artikelen uit te sluiten.

Dit scheelt werk en zorgt ervoor dat je met minder artikelsets te werk kan gaan, maar wel elke debiteur kan voorzien van maatwerk.

Uitsluiten artikelen per debiteur

Extra artikelen toekennen

Voeg een of meerdere artikelen toe aan een specifieke debiteur. Het kan zijn dat een debiteur zijn assortiment wilt uitbreiden, maar al is gekoppeld een artikelset waar meerdere debiteuren aan zijn gekoppeld. Het is in dit geval mogelijk om dat ene nieuwe artikel als extra artikel toe te kennen aan een specifieke debiteur. Op deze manier hoef je geen nieuwe artikelset aan te maken.

Extra artikel toekennen

Seizoensgebonden artikelen

Stel makkelijk een extra seizoensgebonden assortiment beschikbaar aan je debiteuren. Bijvoorbeeld tijdens de feestdagen kun je gemakkelijk een extra assortiment beschikbaar stellen voor je debiteuren. Denk bijvoorbeeld aan specifieke artikelen voor de feestdagen. Deze zijn na het verlopen van de gewenste periode ook gemakkelijk weer te verwijderen uit het assortiment van de klant.

Zo kun je bijvoorbeeld in december gemakkelijk een kerstassortiment toevoegen aan de beschikbare producten voor een klant en deze na de feestdagen weer gemakkelijk weghalen.

Seizoensgebonden artikelen koppelen aan sets


Meer weten over Artikel assortimenten

Als je meer wilt weten over deze functionaliteit, of hoe dit voor jou het beste ingezet kan worden, overleggen wij graag!

Maak een afspraak

Vragen of opmerkingen?

Neem dan gerust contact met ons op
 

E-mail

Wij reageren z.s.m op de e-mail

 
 

Telefoon