Jeroen Stoker
Jeroen Stoker Designer & Front-End Developer
Bericht delen:
Linkedin
  Alle berichten     Blogberichten laten schrijven?
22 juli 2020

B2B vs B2C Webshop

Maak een bewuste keuze voor de juiste webshop.

Als ondernemer wil je iets verkopen. Verkoop je aan andere bedrijven of organisaties of juist de consument? Wat voor webshop heb je nodig als je zaken doet als business-to-business (B2B) en als business-to-consumer (B2C).

Soort webshop

Een B2B webshop is anders als een consumentgerichte webshop. Een B2B webshop richt zich alleen op andere bedrijven. Daarmee zijn groothandels vaak de bedrijven met een B2B webshop. Door simpelweg na te gaan aan wie de producten worden verkocht, kun je bepalen of je een B2B webshop of B2C webshop nodig hebt.

Webshop beginnen

Wij helpen je graag op weg met het opzetten van een passende webshop. Door met elkaar in gesprek te gaan krijgen zowel jij als klant net als wij duidelijkheid. Tijdens het gesprek bespreken we verschillende aspecten bespreken die belangrijk zijn voor jouw bedrijf en toekomstige webshop.

Maatwerk nodig?

Geen probleem. Ons systeem is zo gemaakt dat wij volledig de controle hebben en dus allerlei soorten maatwerk kunnen realiseren specifiek voor jouw webshop.

Onze webshop bundelen met onze partners

Heb je nu een B2C webshop maar wil je ook B2B gaan verkopen? Dan is een standaard software platform vaak niet meer voldoende. Er zijn meerdere onderdelen nodig om aan de behoefte van de klant te kunnen voldoen. Deze onderdelen (prijsafsprakenuitgebreide kortingenXML imports) en nog meer hebben wij allemaal beschikbaar. Daarnaast hebben wij vele koppelingen met ERP-pakketten, mocht het pakket wat jij gebruikt er nog niet bij staan dan kunnen wij deze koppeling voor je maken.

Interesse of vragen? 035 - 7200 700

Vrouw lachend