Webshops

Met een blik op de toekomst. Vanaf 1 tot 100.000 artikelen razend snel bereikbaar.
Een eigen design CM Specialist

SEO by design

Voor een webshop is hoog scoren in de zoekmachines erg belangrijk. Daarom hebben we ons systeem volledig omgebouwd met SEO als uitgangspunt. Daarnaast hebben wij een aantal uitgebreide SEO-pakketten.

Compleet e-commerce systeem

Goed vormgegeven

Een handgemaakte vormgeving gericht op conversie en afgestemd op jouw doelgroep en huisstijl. Samen tillen wij jouw webshop naar een hoger niveau.

Gericht op het doel

Gericht op het doel

Komen klanten naar je webshop om te bestellen, een offerte aan te vragen, zich aan te melden of bijvoorbeeld om een afspraak te maken? Zonder een goed geformuleerd doel is er geen meetbaar resultaat.

Een eigen design CM Specialist

Wat kost het?

Dat is afhankelijk van de wensen. Maar gemiddeld genomen tussen de € 5.500 en € 15.000. We werken met prijslijsten. Na een kennismakingsgesprek maken wij een passende offerte.

Maak een afspraak

Koppelingen

Benut de kracht van elk pakket

Gebruik je al een ERP of administratie systeem? Geen probleem. Wij koppelen deze met onze webshop door middel van een van onze uitgebreide koppelingen. Hiermee blijft jouw bedrijf voorbereid op de toekomst en benut je de kracht van elk pakket.

Bekijk alle koppelingen

Gemakkelijk artikelen beheren

Pas de artikeldata aan met onze uitgebreide editor

Door gebruik te maken van eigen sjablonen kun je in hetzelfde stramien blijven werken. Ons pakket zorgt er dan voor dat jouw product goed gevonden wordt in de zoekmachines.

Alle webshop functies

Artikelen beheren
Uitgebreide prijsafspraken

Uitgebreide prijsafspraken

Ken aparte prijsafspraken toe aan iedere klant of klantengroep

Met aparte prijsafspraken kun je, als groothandel, zowel de eindgebruiker als de detaillist beleveren met één webshop. Na het inloggen verschijnen de prijzen en staffels die voor de ingelogde bezoeker gelden.

Alle commerciële tools

Een goed vindbare webshop bijhouden

Dat kan met onze zeer gebruiksvriendelijke CM Shop, een webshop beheer tool waarin alle functionaliteit uit CM Site is geïntegreerd. Ideaal voor zowel business to consumer als business to business webshops.

  • Zéér goed vindbaar in zoekmachines
  • Op maat vormgegeven design
  • Veel commerciële tools beschikbaar
Webwinkel laten bouwen

Ondersteuning & Support

Gemakkelijk met uitgebreide video's

Zaken als categorie- en artikelbeheer zijn op een gemakkelijke manier uit te voeren. Met CM Shop zijn artikelen, afbeeldingen, prijzen, aanbiedingen en nog veel meer een stuk eenvoudiger met duidelijke video's.

Bekijk onze ondersteuning videos