Bovino - B2C Webshop

Kwaliteitswijnen voordelig online bestellen / bovino.nl/

Overzicht webshop responsive Bovino

Even voorstellen

Sinds 2014 richten wij ons op een breed aanbod aan kwaliteitswijnen met zowel huiswijnen als de meest exclusieve merken. Gebruiksvriendelijkheid, persoonlijke service en diversiteit.

Inmiddels beschikt onze webwinkel over meer dan 6.000 verschillende wijnen en honderden accessoires en delicatessen.

- Paul Janssen van Bovino.nl

Logo Bovino

Huisstijl en lettertypes

Lettertypen
Kleurstalen met HEX codes

Geen "nee" verkopen

Niet langer nee-verkoop in de webshop met de op de hoogte houden module. Met deze extra service zorg je ervoor dat de kans kleiner is dat webshopbezoekers gaan zoeken naar een alternatief. Wanneer ingeschreven wordt automatisch gecontroleerd wanneer het artikel weer op vooraad is, en wordt iedereen op de hoogte gesteld.

Tijdelijk uitverkocht met op de hoogte houden module
Zoeken op alfabet door webshop wijnhuizen

Gebruiksvriendelijk van A t/m Z

Als jouw webshop ruim 1.000 categorieën (wijnhuizen) bevat. Wil je het voor de webshop gebruiker zo eenvoudig mogelijk maken om te navigeren. Bovino kiest ervoor om met een klikbare alfabetische lijst te werken.

"Super simpel, 'klik' en je scrollt automatisch naar beneden in de lijst!"

Twijfels wegnemen en opties bieden

Het is komt vaak voor dat producten als cadeau worden gekocht. Bovino weet dat maar al te goed. Daarom bieden zij extra opties aan zoals 'Wenskaarten' en 'Geschenkverpakkingen' in de eerste stap van het orderproces.

Uitstekende klantenservice

In iedere stap van het winkelen in de webshop wordt de klant herinnert aan de hulp die Bovino kan geven op ieder gewenst moment. Zo staat het aangegeven bij artikelen en in het winkelmandje.

Hulp en advies door gehele webshop
Leeftijdsverificatie ivm alcoholische dranken

Leeftijdsverificatie

Bovino wilt deel uitmaken van het bevorderen van verantwoord alcoholgebruik en het verminderen van alcoholmisbruik. Het bij Bovino niet mogelijk voor personen jonger dan 18 jaar alcohol te kopen. Zij passen daarom tweemaal een leeftijdsverificatie toe tijdens het online bestelproces.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan gerust contact met ons op
 

E-mail

Wij reageren z.s.m op de e-mail

 
 

Telefoon