Logo Boersema

Al 10+ jaar klant bij CM Specialist. Sinds 2012 beheren wij de website en sinds 2019 ondersteunen wij Boersema met de vindbaarheid op een selectie zoekwoorden. Boersema doet graag waar zij goed in zijn, met de handen werken. Daarom sturen zij content stukken onze kant op waar wij middels copywriting een mooi stuk van maken op de website.

Over Boersema Producten en Componenten

Boersema maakt alle soorten laadslangen van diverse materialen in verschillende uitvoeringen. Er is een eigen naaiatelier waarin deze volgens uw wensen worden vervaardigd. Boersema heeft een grote voorraad componenten van beladingsbalgen in huis, zoals: filterpatronen, niveautesters, onderkop en sluitconus etc. Ze garanderen een korte levertijd zodat een productie niet lang stil komt te staan.

Het bedrijf werd in 1977 opgericht door ingenieur J. Boersema. Na de Hogere Technische School ontdekte hij bij zijn toenmalige werkgever al snel dat hij zelf veel betere, klantgerichte oplossingen kon vinden. De keukentafel werd tekentafel en Boersema ontwierp de een na de andere effectieve oplossing voor de interne op- en overslag van droge stoffen. Boersema groeide uit tot een bedrijf met eigen monteurs en een netwerk van tientallen toeleveranciers.

Opzetten website en inzetten online marketing

In 2012 startte Boersema een website via CM Specialist. In de jaren die daarop volgen zitten ze niet stil en zijn ze bezig met front- en backend aanpassingen. In 2018 starten we de pilot van de SEO Kickstart met Boersema. Zo kregen we de kans om het bedrijf en producten van dichtbij te bekijken.

Tijdens het SEO traject hebben we de website responsive gemaakt voor betere gebruiksvriendelijkheid en aanpassing gedaan in de navigatiestructuur. De zoekwoorden waarop de focus gaat liggen zijn: Opslagsilo, cementsilo, boersema, bulkbelading, bandelevator en laadslangen van alle merken beladingsbalgen.

Lassie gebouw
- Auteur: Minke Wagenaar

Gebruikte expertises

SEO
  • Meer merkbekendheid krijgen onder de bedrijven die silo's (op maat) nodig hebben.
  • Met een aantal merken op de hoogst haalbare positie in Google staan.
  • Meer verkeer naar de website.

Copywriting

  • Teksten schrijven aan de hand van aangeleverde punten voor op de website (projecten).
  • Pagina's tekstueel verbeterd qua koppen en subkoppen.
SEO
Copywriting
Quote Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus.

De start met SEO Kickstart

Onderzoeken welke zoekwoorden precies aansluiten bij Boersema aan de hand van zoekvolume, CPC (cost per click) en concurrentie. Ook short- en longtail zoekwoorden nemen we onder de loep. We geven tips om je in te leven in de doelgroep.

Bijvoorbeeld de vraag: 'je moet het eigenlijk zo zien, iemand die jullie product of dienst ziet, hoe gaat deze zoeken?'

Ook aan de slag?

Gezondheidsscore

Een lange adem

Afhankelijk van het zoekvolume en de concurrentie op een bepaald zoekwoord is een verbetering van positie op korte of juist lange termijn zichtbaar. Hieronder is dat goed te zien. 'Silo op maat' is een belangrijk zoekwoord waarmee we vanaf het begin direct aan de slag zijn gegaan.

Blijven bewegen

Daar waar het zoekwoord eerst vast stond op een positie 20 begon het te bewegen zodra wij dat ook deden, We zagen de positie eerst dalen voordat we deze zagen stijgen. Zodra we merkten dat dit de juiste manier was om resultaat te boeken bleven we hieraan werken. Sinds oktober 2020 staat dit zoekwoord ook redelijk stabiel in de top 3.

Silo op maat zoekwoord positie in SE Ranking
- Voortgang van zoekwoord 'Silo op maat' in een grafiek

Airslide zoekwoord positie in SE Ranking
- Voortgang van zoekwoord 'Airslide' in een grafiek

Silo bouwen zoekwoord positie in SE Ranking
- Voortgang van zoekwoord 'Silo bouwen' in een grafiek

Opslagsilo zoekwoord positie in SE Ranking
- Voortgang van zoekwoord 'Opslagsilo' in een grafiek

Quote Ook beter gevonden worden in de zoekmachine?

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Scoor hoger in de zoekmachines met je website of webshop. Met de SEO Kickstart weet je meteen hoe je website ervoor staat en wat er nodig is om hoger te scoren in Google.

Lees meer

Copywriting

Functionele webteksten versterken je merk en moeten je potentiële klanten informeren, overtuigen en aanzetten tot het kopen van je product of dienst.

Lees meer

Stijgende posities in Google

  • ‘opslagsilo' van 5 naar plek 1;
  • 'silo op maat' van 20 naar plek 2;
  • 'silo bouwen' van 100+ naar plek 3;
  • 'airslide' van 26 naar plek 3.

Ook zulke resultaten behalen?

Stabiel en nieuwe focus

Een stabiele positie in de top 10 en top 3 voor sommige zoekwoorden, dat is het resultaat van 5 jaar continu aan de slag gaan met SEO verbeteringen.

Nu deze posities behaald zijn, gaan we deze nu actief controleren en de focus leggen op andere zoekwoorden.

Ook aan de slag met SEO of Copywriting?

Join the club! Maak grote stappen in de online wereld van Google.
Neem nu contact met ons op
 

E-mail

Wij reageren z.s.m op de e-mail

 
 

Telefoon