Functionaliteit

Helder overzicht van de functionaliteiten in ons uitgebreide CMS
{aantal_resultaten} Resultaten

Gastenboek / review

Als je bezoekers de mogelijkheid wilt geven om een reactie / review achter te laten. Je krijgt een e-mail zodra er een bericht geplaatst is, deze moet je dan wel nog goedkeuren.

Aanschaf
Onderhoud / maand
Vormgeving

Maak een afspraak

Gastenboek / review

Als je bezoekers de mogelijkheid wilt geven om een reactie achter te laten kun je een pagina aanmaken waar je een gastenboek maakt. Dit worden ook wel reviews genoemd. De bezoeker kan een aantal sterren geven ter beoordeling met een toelichting. Je krijgt een e-mail zodra er een bericht geplaatst is, deze moet je nog goedkeuren voordat hij definitief geplaatst wordt op de website.

Aanpasbaar voor plaatsing

Je kunt deze beoordelingen ook naderhand nog aanpassen. Dit is uiteraard alleen gewenst wanneer er onacceptabele taal wordt gebruikt. Het is niet de bedoeling dat je een review met feedback verwijderd of een 2 sterren review aanpast naar een 5 sterren review.

Onafhankelijke reviews

Op zoek naar een onafhankelijke koppeling met bijvoorbeeld WebwinkelKeur of Kiyoh? Deze kunnen wij ook voor je inregelen. Vraag ons naar de mogelijkheden.


Meer weten over Gastenboek / review

Als je meer wilt weten over deze functionaliteit, of hoe dit voor jou het beste ingezet kan worden, overleggen wij graag!

Maak een afspraak

Vragen of opmerkingen?

Neem dan gerust contact met ons op
 

E-mail

Wij reageren z.s.m op de e-mail

 
 

Telefoon