Uitgebreide productinformatie

Voor al jouw producten is het mogelijk om er uitgebreid over te vertellen.
Er zijn verschillende mogelijkheden.

Een uitgebreide omschrijving

In het tabblad omschrijving kun je alles toelichten van jouw product, met koppen en subkoppen etc. een uitgebreid veld om teksten in te voegen.

Meerdere tabbladen

Ook is het mogelijk om een specifiek tabblad aan te maken bij een product in jouw webshop. Zo kunt je bijvoorbeeld de technische specificaties weergeven in een tabel, of een film invoegen over hoe het product te gebruiken is.

Afbeeldingen van hoge kwaliteit

Aan een artikel kun je meerdere afbeeldingen toevoegen die op volledig scherm te bekijken zijn. Je kunt de foto's ruw van een camera uploaden, ookal zijn ze nog ernorm groot (5mb). We verkleinen de afbeeldingen automatisch voor webkwaliteit, maar nog wel met een hoge resolutie! Zo laad de foto snel, en is hij toch gedetailleerd te bekijken.

Bestanden als bijlages toevoegen

Bij sommige van jou artikelen in jouw winkel kan het zo zijn dat je een handleiding heeft in PDF formaat. Deze kan in de webshop gemakkelijk gekoppeld worden aan jouw artikel. Op die manier kan een klant op jouw site kijken en zelf de handleiding downloaden. We ondersteunen PDF, JPG, ZIP, RAR, STP en nog veel meer extenties.