Alle berichten
16 april 2020

Huizen KoopKrant

Online Shoppen bij jouw lokale winkels in één webshop.

Huizer KoopKrant, door Target Media en CM SpecialistIn samenwerking met Target Media en lokale ondernemers in Huizen heeft CM Specialist de webshop KoopKrant gerealiseerd. KoopKrant is een initiatief om de lokale ondernemer in Huizen te steunen in deze moeilijke tijd.

In heel Nederland hebben kleine, lokale ondernemingen het lastig door de maatregelen die vanuit de overheid getroffen zijn voor het inperken van de verspreiding van het Corona virus. Juist de kleine ondernemingen worden hard geraakt door deze maatregelen. 

Niet alleen nu, maar ook na deze crisis willen wij natuurlijk onze favoriete lokale producten kunnen blijven aanschaffen!

Waarom KoopKrant?

Omdat wij natuurlijk niet willen dat onze geliefde lokale slager, bakker of groenteboer noodgedwongen zijn deuren moet sluiten, maar ook niet onnodig onze eigen gezondheid en die van andere in het geding willen brengen, hebben wij de handen met lokale ondernemers ineen geslagen. 

KoopKrant biedt de mogelijkheid om jouw favoriete producten die je normaal in de winkel koopt online te bestellen. Deze worden de dag erop keurig bij jou voor de deur afgeleverd, ook wanneer jij bij meerdere, verschillende winkels jouw producten besteld. 

Er zijn al meer dan 10.000 producten online te bestellen. Van meer dan 15 winkels. Hiermee houden we onze lokale economie draaiende!

 Voor wie is KoopKrant?

KoopKrant is voor alle inwoners van de gemeente Huizen, Bijvanck en Blaricummermeent. Samen zorgen we ervoor dat we deze moeilijke tijd doorkomen. We zullen het helaas even moeten doen zonder dat praatje bij de bakker, slager of andere winkel die je zo graag bezoekt, maar we hoeven het niet te doen zonder dat lekkere broodje of stukje vlees waar we zo van houden!

Op deze manier gaan we er met z'n allen voor zorgen dat we ons niet uit het veld laten slaan en zullen we er sterker en meer verbonden uitkomen dan ooit te voren!

Together we will 'Flatten the Curve'!

Hoe draag ik mijn steentje bij?

Los van het feit dat we je graag terug zien op huizen.koopkrant.nl om jouw boodschappen te doen, is er nog een manier om jouw lokale ondernemers te steunen. Ga naar https://www.facebook.com/KoopKrant/ 
en geef ons een Like. Ook kun je ons helpen door de berichten via de Facebookpagina van KoopKrant te delen. Zo zorgen we er samen voor dat we de deze alternatieve manier van inkopen onder de aandacht brengen en het bereik vergroten!

Ook kun je KoopKrant volgen via Twitter op https://twitter.com/koopkrant. Houd het twitteraccount in de gaten voor leuke acties en help ons het nieuws te verspreiden!