Ikwilzitzakken - B2C Webshop

De grootste collectie zitzakken van NL en BE / ikwilzitzakken.nl/

Overzicht webshop responsive ikwilzitzakken

Even voorstellen

Ikwilzitzakken is in 2013 ontstaan uit de behoefte om eens echt lekker te ontspannen, maar wel in stijl. Wij werken net als veel andere mensen graag hard, maar het liefst wel in een bedrijf dat een product verkoopt waar hij écht achter staat. Of beter gezegd: op zit. Of ligt.

"Elke dag even weg van alle stress en deadlines. Even tijd voor jezelf."

- Dennis van der Stam, trotse eigenaar van Ikwilzitzakken.nl

Logo ikwilzitzakken

Huisstijl en lettertypes

Lettertypen
Kleurstalen met HEX codes

Super snel en makkelijk zoeken

De speedsearch geeft bezoekers de snelheid en het gemak om de webshop te doorzoeken. We zoeken niet alleen op de naam van het artikel, maar op alle mogelijke gegevens van de artikelen en categorieën.

Zoekbalk
Speedsearch in webshop
Filteren door artikel binnen de webshop

Filternavigatie per categorie

Als websitebezoeker met een missie heb je een artikel in gedachten in een bepaalde maat en kleur dat past binnen jouw budget. Met de filternavigatie filter je binnen enkele klikken door honderden artikelen naar een selectie volledig afgestemd op jouw wensen.

De filters kunnen worden uitgebreid met afbeeldingen. Dit gebruikt Ikwilzitzakken voor het tonen van de kleuren om meer gevoel over te brengen. De filters zijn volledig custom in te stellen door de webshopeigenaar.

Ultieme mobiele ervaring

Alles wat de bezoeker op de laptop ziet, zal hij ook zien bij een mobiel bezoek aan de webshop. Indelingen van een pagina kan anders zijn, maar is altijd ter verbetering van de gebruikerservaring.

Bestelknop altijd onderin

Waar op de grotere schermen de bestelknop aan de rechterkant van de pagina zit. Zal op de mobiel de knop altijd onderaan in het scherm staan. Dit is tenslotte het belangrijkste element van de productpagina.

Mobiele weergave artikeloverzicht
Artikelvariaties voor verschillende kleuren

Toch liever een andere kleur?

Je kent het vast wel. Met de handige filters een product gevonden helemaal naar wens. Althans, dat denk je... Op de product detailpagina zie je dat het product in nog meer kleuren te bestellen is.

Misschien toch maar die donkerblauwe zitzak?

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan gerust contact met ons op
 

E-mail

Wij reageren z.s.m op de e-mail

 
 

Telefoon