{aantal_resultaten} Resultaten

Knit Factory

Stoere woonaccessoires & fashion Items / knitfactory.com
Knit Factory

Overzicht webshop responsive Knit Factory

Even voorstellen

Wij weten al sinds 1982 dat het combineren van stof en breiwerk tot bijzondere en originele woonproducten leidt. We introduceren continu nieuwe breisels, die volsterkt logisch en toch uniek zijn. Niet alleen in de kledingkast, ook in de woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer.

- Pim Engelaer van Knitfactory.com

Logo Knit Factory

Huisstijl en lettertypes

Lettertypen Knit Factory
Kleurstalen met HEX codes Knit Factory

Duidelijk overzicht

Verschillende productgroepen, stijlen en ruimtes moeten op de mobiele variant van de webshop ook duidelijk naar voren komen. Door deze onderin te plaatsen zijn ze prominent aanwezig. Door te klikken op een onderdeel wordt het responsive menu uitgeklapt.

Responsive menu onderin
Categorieen met kleur en afbeelding

Alle pijlen gericht op de bezoeker

Fijne kleuren en een warm gevoel vindt je niet alleen in de handgemaakte producten van Knit Factory. De webshop straalt dit ook uitermate goed uit.

Onvoldoende voorraad

Vliegen de artikelen je magazijn uit? Als je met voorraad statussen werkt, kun je de bezoeker op de hoogte houden. Hiermee biedt je een extra service aan waardoor niet iedereen ergens anders zijn vest gaat zoeken.

Je kunt dit zowel op de productoverzichtspagina als de detailpagina tonen. Zo brengen we het aantal muisklikken naar beneden.

  • Extra terugkerende bezoekers
  • Meer bestellingen
  • Automatisch en geen omkijken naar
Op de hoogte houden artikel voorraad
Verkooppunten zoeken per categorie

Verkooppunten per categorie

De bekende kleuren van de categorieën komen terug in de zoekfunctie naar verkooppunten. Op zoek naar een keukenartikelen in de omgeving van Almere?

Zoeken kan handmatig binnen de kaart met invoeren van een locatie. Je kunt ook gebruik maken van de locatie van de browser.

Business-to-business (B2B)

Knit Factory heeft naast de B2C ook de B2B-markt veroverd. Voor de verkooppunten is een eigen webshop gebouwd. Deze webshop is niet toegankelijk zonder professioneel account.

B2B omgeving voor verkooppunten

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan gerust contact met ons op
 

E-mail

Wij reageren z.s.m op de e-mail

 
 

Telefoon

 
De website knitfactory.com is gerealiseerd door
Jeroen Stoker
Jeroen Stoker Designer & Front-End Developer