Functionaliteit

Helder overzicht van de functionaliteiten in ons uitgebreide CMS
{aantal_resultaten} Resultaten

Mini websites

De mini website kan zorgen voor extra vindbaarheid specifiek op de woorden die in de domeinnaam zitten. Dit is afhankelijk van de concurrentie en de doelgroep.

Aanschaf300
Onderhoud / maand10
Vormgeving

Maak een afspraak

Mini websites

Geef vindbaarheid een extra boost

Zodra de teksten op CM Site of CM Shop op de juiste manier zijn geschreven waarbij rekening is gehouden met de zoekwoorden, koppen, paragrafen etc. dan zal de website goed gevonden moeten worden door de zoekmachines. Zo zijn er nog een aantal opties in CM Site en CM Shop aanwezig om de vindbaarheid nog verder te optimaliseren.

Heb je een domeinnaam over?

Heb je een extra domeinnaam ter beschikking met de woorden waarop je gevonden wilt gaan worden dan is het gebruik van een mini website de oplossing. De mini website zal op de eigen domeinnaam bereikbaar zijn en bestaat altijd uit 1 pagina. De inhoud van deze pagina is met het beheersysteem van de hoofdwebsite (of webshop) volledig te beheren. Op de mini website kunnen teksten, afbeeldingen, fotoalbums, rotators, een product carrousel etc. worden geplaatst.

De mini website kan zorgen voor extra vindbaarheid specifiek op de woorden die in de domeinnaam zitten. Dit is afhankelijk van de concurrentie en de doelgroep. Via de mini website(s) worden de bezoekers direct geïnformeerd en bij de eerste de beste klik doorgeleid naar de hoofdwebsite.

Het inregelen van de mini website is inclusief vormgeving gebaseerd op de hoofdwebsite. Mocht je een andere vormgeving willen voor de mini website, dan kan dat op uurtarief worden uitgevoerd.

Enkele voorbeelden

Natuurlijk maken we hier zelf ook gebruik van om onze vindbaarheid te verbreden. Hieronder enkele voorbeelden. Klik aan de rechterkant op het Google logo, om de zoekresultaten te bekijken.

Hoofdwebsite: www.cmspecialist.nl
Mini website: www.cms-gooi.nl cms gooi Google Logo
Mini website: www.webshop-gooi.nl webshop gooi Google Logo

Meer weten over Mini websites

Als je meer wilt weten over deze functionaliteit, of hoe dit voor jou het beste ingezet kan worden, overleggen wij graag!

Maak een afspraak

Vragen of opmerkingen?

Neem dan gerust contact met ons op
 

E-mail

Wij reageren z.s.m op de e-mail

 
 

Telefoon