Nieuwsbrieven

  • Nieuwsbrief in jouw huisstijl
  • Pas klaar als jij tevreden bent
  • Testen en evalueren
Aan de slag!

Wil je samen met ons aan de slag voor de beste resultaten? Jij bepaalt zelf wat bij je budget past, wat je inzet en wanneer.

Wanneer je advies nodig hebt, staan we voor je klaar via 035 7200 700 of marketing@cmspecialist.nl.

Ik wil graag:

Nieuwsbrief op basis van jouw huisstijl

Een digitale nieuwsbrief informeert je klanten op regelmatige basis over nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten. Bij een webshop zal dit vaak direct omzetverhogend werken. Ook zorgt een nieuwsbrief ervoor dat je bedrijf meer naamsbekendheid krijgt.

Natuurlijk is het belangrijk dat het ontwerp van de nieuwsbrief aansluit op jouw huisstijl. CM Specialist biedt ondernemers een complete oplossing: met jouw eigen nieuwsbriefsjabloon zorgen wij ervoor dat je nieuwsbrief in (huis)stijl verstuurd wordt!

Ontwerp en eerste zending van je nieuwsbrief

Op basis van het materiaal dat jij aanlevert, ontwerpen wij een professionele nieuwsbrief in de huisstijl van jouw bedrijf. Na jouw goedkeuring maken wij daar een sjabloon van. Deze kun je in de toekomst gebruiken voor alle volgende nieuwsbrieven die je nog gaat versturen.

Daarna voegen we teksten en afbeeldingen toe aan het sjabloon. Zo zorgen we er samen voor dat de eerste nieuwsbrief helemaal op orde is voordat hij verzonden wordt.

De volgende zelf versturen?

We configureren het account zo, dat je hierna zelf gemakkelijk soortgelijke e-mailmarketingcampagnes kan opzetten en versturen. Heb je hulp nodig? Wil je iets aanpassen of wil je kunnen kiezen uit een tweede sjabloon? Dan staan wij voor je klaar!

Kosten

We rekenen eenmalig € 800,-.

Stap 1: Wensen van de nieuwsbrief doorspreken (1 uur)

Hoe ziet de nieuwsbrief eruit? Heb je een idee voor de eerste zending? Deze en andere vragen beantwoorden we tijdens het eerste contactmoment met jou.

Stap 2: Ontwerpen van de nieuwsbrief o.b.v. huisstijl (2 uur)

Voordat we het sjabloon maken, moet er eerst een ontwerp komen. De indeling en vormgeving is al in de vorige stap besproken.

Stap 3: Doornemen en eventueel aanpassen van het ontwerp (0,5 uur)

Zodra het ontwerp klaar is, zal het als .pdf-bestand worden gedeeld. We plannen vaak een telefonische afspraak in om het ontwerp en eventuele aanpassingen door te spreken. We reserveren hier 30 minuten voor. Indien gewenst, kun je dit uitbreiden op uurtarief.

Stap 4: Inboxify account configuratie (1 uur)
  • Account aanmaken in Inboxify (500 contacten, 3.000 nieuwsbrieven per maand) -  € 99 / jaar)
  • Aangeleverde contacten importeren
  • SPF Records in DNS aanpassen
  • Eventueel DKIM records toevoegen
  • Spamfilter-test, om te voorkomen dat de nieuwsbrief in een spamfilter terechtkomt
Stap 7: Evaluatie eerste nieuwsbrief

Na ongeveer een week nemen we contact met je op om te evalueren hoe de nieuwsbrief het gedaan heeft. Ook zijn we benieuwd hoe jij het proces hebt ervaren en of we nog iets voor je kunnen doen.

Stap 5: Uitwerken naar sjabloon en invoegen tekst en afbeeldingen

Zodra het ontwerp volledig naar jouw wens is, werken we het uit. We reserveren hier 2,5 uur voor, maar dit kan worden uitgebreid op uurtarief. De 2,5 uur is berekend op basis van de aangeleverde content met maximaal 500 woorden en 5 afbeeldingen.

Stap 6: Test e-mail versturen, laatste punten aanpassen en verzenden

Wanneer de uitwerking klaar is en jij bent tevreden bent met het resultaat, versturen we een testmail. Zo weten we precies hoe de e-mail binnenkomt in een mailbox. Natuurlijk passen kleine schoonheidsfoutjes gewoon voor je aan. Dan is het moment aangebroken om de nieuwsbrief te versturen, of in te plannen voor verzending op een later moment.

Joel van der Horst
Joel van der Horst Leertouwer Bromfietsen B.V.

Beloven geen gouden bergen

Bij CM Specialist weten ze waar ze het over hebben. Beloven geen gouden bergen, maar realiseren een perfect werkende website, met alle mogelijkheden! Geen vraag te moeilijk of te veel. Een bedrijf van niet praten maar doen!

Leon Coolen
Leon Coolen Multitube Engineering B.V.

Multitube Engineering B.V. werkt al enige jaren prettig samen met CM Specialist. Bekwaam team, praktisch advies, functionele tools, heldere achtergrond omgeving en snelle service. Onze websites en webshops worden goed gevonden.

Paul Janssen
Paul Janssen Bovino B.V.

Super goed advies!

De communicatie met de CM Specialist is duidelijk en altijd goed bereikbaar.

Bekijk Online Marketing cases