https://www.cmspecialist.nl/ondersteuning/_164____NL

Ondersteuning voor het gebruik van de beheermodule

Ondersteuning algemene functies

Algemeen (Introductie)

De video's over de basis van de beheermodule, denk hierbij aan het toevoegen en bewerken van tekst, links / afbeeldingen invoegen, de navigatie van de website, etc.

Ondersteuning functies modules

Modules

Onder modules verstaan wij de nieuwsberichten, veelgestelde vragen, contactformulieren, het gastenboek, sliders en rotators, fotoalbums, etc.

Ondersteuning webwinkel functies

Webwinkel

Hier vindt u alles over het aanmaken van artikelen, artikelcategorieën, kortingsbonnen, leveringsmethodes en het instellen van extra vrachtkosten, etc. Ook de handige opties zoals een artikelfeed in- en export zijn hier te vinden.

Ondersteuning tips en trucs

Tips en trucs

Handige tips en trucs zoals het toevoegen van 301 redirects, pagina-ankers, speciale knoppen, de fancybox functie, etc.

Ondersteuning email instellen

E-mail instellen

E-mail instellen op bijvoorbeeld uw iPhone, iPad, Mac of maakt u gebruik van Outlook? Bekijk hier de instructies voor het configureren van uw E-mail account.

Ondersteuning teamviewer

Service en hulp op afstand

Op afstand kunnen wij telefonisch ondersteuning bieden i.c.m. teamviewer. Hiermee kunnen wij gemakkelijk met u meekijken en eventueel uw muis overnemen. Ook vindt u hier o.a. de informatie van het aanmelden bij verschillende betaalproviders en Google Analytics.

Tip 1: Neem de tijd voor de video's

Als u rustig de tijd neemt om het systeem te begrijpen en niet te bang bent om te klikken, leert u het snelste. Begin bij het begin.

Tip 2: Zorg voor een recente browser

Firefox is een alternatief op Internet Explorer, over het algemeen stabieler, sneller en veiliger. Ook zijn er voor Firefox vele tools beschikbaar om uw website hoger in zoekmachines te laten scoren. Download hier firefox.

Tip 3: Werk met tabs

Het is het gemakkelijkst om de website te bewerken waarin u in de ene tab de website heeft geopend en in een andere tab de beheermodule. Zo kunt u snel heen en weer schakelen om het resultaat te zien.