Cookies

Om onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies (en vergelijkbare technieken) in. Met deze cookies kunnen wij zorgen voor een correct werkende website. Wij verzamelen geen data voor derde partijen over jouw internetgedrag. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Sluiten
https://www.cmspecialist.nl/ondersteuning/e-mail-instellen/microsoft-outlook/_359____NL

Microsoft Outlook, mail instellen (2013)

Om Microsoft Outlook 2013 in te stellen zijn er 2 verschillende manieren.

• POP (De mails worden van de server af gehaald)
  • IMAP (De mails blijven op de server staan, en is op meerdere apparaten te lezen. Let op, de kans dat je inbox vol raakt is hier aanwezig).

De keuze van POP of IMAP kan je maken in het mailprogramma. Verder in dit voorbeeld gebruiken wij het mail adres gebruiker@55d.nl. Dat moet uiteraard vervangen worden door je eigen mail adres.

De SMTP server is waar je e-mail mee verstuurd. Daarvoor dien je de SMTP server van je eigen internet provider in te voeren. Klik voor een overzicht van SMTP providers. Zelf hebben wij Ziggo zakelijk. Onze smtp server is volgens deze lijst smtp.ziggozakelijk.nl.