54.159.44.54

Hulp voor Mac OS

Windows Live mail instellen (essentials 2011)

Om windows live mail in te stellen zijn er 2 verschillende manieren.

• POP (De mails worden van de server af gehaald)
  • IMAP (De mails blijven op de server staan, en is op meerdere apparaten te lezen. Let op, de kans dat je inbox vol raakt is hier aanwezig).

De keuze van POP of IMAP kan je maken in het mailprogramma. Verder in dit voorbeeld gebruiken wij het mail adres gebruiker@55d.nl. Dat moet uiteraard vervangen worden door je eigen mail adres.

De SMTP server is waar je e-mail mee verstuurd. Daarvoor dien je de SMTP server van je eigen internet provider in te voeren. Klik voor een overzicht van SMTP providers. Zelf hebben wij Ziggo zakelijk. Onze smtp server is volgens deze lijst smtp.ziggozakelijk.nl.