18.212.83.37

Hulp voor Mac OS

Handige weetjes

Hieronder een overzicht met wat handigheidjes om een website te beheren

• Koppenstructuur
    Werk binnen een pagina altijd met een duidelijke koppenstructuur (H1, H2, H3 etc.).
    Hoofdonderwerp (h1)
    -  Sub-onderwerp (h2)
    -  Sub-onderwerp (h2)
    -  -  Sub-sub-onderwerp (h3)
    -  -  Sub-sub-onderwerp (h3)
    -  Sub- onderwerp (h2)
  • Bestandsnamen
    Zorg ervoor dat bestandsnamen een duidelijke omschrijving hebben. Zorg er ook voor dat er geen leestrekens gebruikt worden. Dat houdt in: geen spaties zitten maar normale streepjes, ook geen underlines. Een - is voor Google gelijk aan een spatie. Ook leestekens zoals '' * ! en letters als é en ë zijn af te raden.
    Dus "belgië 's ochtends naar_werk!.jpg" moet zijn "belgie-s-ochtends-naar-werk.jpg".
  • Goede browser, werk bij voorbaald met Google Chrome of Mozilla FireFox.