34.228.42.25

Hulp voor Mac OS

Handige weetjes

Hieronder een overzicht met wat handigheidjes om een website te beheren

• Koppenstructuur
    Werk binnen een pagina altijd met een duidelijke koppenstructuur (H1, H2, H3 etc.).
    Hoofdonderwerp (h1)
    -  Sub-onderwerp (h2)
    -  Sub-onderwerp (h2)
    -  -  Sub-sub-onderwerp (h3)
    -  -  Sub-sub-onderwerp (h3)
    -  Sub- onderwerp (h2)
  • Bestandsnamen
    Zorg ervoor dat bestandsnamen een duidelijke omschrijving hebben. Zorg er ook voor dat er geen leestrekens gebruikt worden. Dat houdt in: geen spaties zitten maar normale streepjes, ook geen underlines. Een - is voor Google gelijk aan een spatie. Ook leestekens zoals '' * ! en letters als é en ë zijn af te raden.
    Dus "belgië 's ochtends naar_werk!.jpg" moet zijn "belgie-s-ochtends-naar-werk.jpg".
  • Goede browser, werk bij voorbaald met Google Chrome of Mozilla FireFox.

Wij zijn er even niet...

In verband met een teamuitje zijn wij er even niet, morgen om 9.00 zijn wij er weer!
Spoed? Bel dan naar 06 - 439 030 21.

Sluiten