Cookies

Om onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies (en vergelijkbare technieken) in. Met deze cookies kunnen wij zorgen voor een correct werkende website. Wij verzamelen geen data voor derde partijen over jouw internetgedrag. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Sluiten
https://www.cmspecialist.nl/ondersteuning/overig/order-direct/_269____NL

Instellingen koppeling Order-Direct

Om de webshop te koppelen met Order-Direct kunnen onderstaande stappen worden gevolgd. Overal waar uwdomein.nl, uwgebruiker en wachtwoord staan, dien je je eigen gegevens te gebruiken.

1 Start Order-Direct op en ga naar Instellingen > Programma > Artikelen > Webshops Stap 1
2 Maak een nieuwe shop aan met de toetsencombinatie CRTL - Enter, en geef deze een naam. Kies type CM Specialist, Kenmerk* kun je leeg laten. Vink alle opties aan, en klik op opties.

*Als je meerdere shops hebt, vul je hier het kenmerk in.
Stap 2
3 In het opties scherm kun je de keuzes maken die je wilt, bijvoorbeeld of je de prijzen inclusief of exclusief BTW wilt presenteren en prijsafspraken wilt meenemen. In het volgende tabje Artikel tekst kun je ook je persoonlijke instellingen bepalen. Stap 3
4 Klik op de tab Bijlagen, klik als eerst op standaard. De meeste instellingen staat nu goed.

De volgende velden moeten nog uitgevuld worden.
Root
Standaard afbeelding:
Afbeelding
Thumbnails
/domains/uwdomein.nl/public_html

userdata/artikelen
userdata/artikelen
Klik vervolgens op het tabje CM Specialist
Stap 4
5 Vul hier ook de juiste gegevens in. De FTP instellingen en Database instellingen heb je in de mail ontvangen. Al deze gegevens zijn persoonlijk, in elk veld dien je de gegevens in te vullen die in de mail staan. Als deze ingevuld zijn vul je onderin je volledige domeinnaam in. Daarna klik je op OK. Stap 5
6 Kies nu je nieuwe webshop onder in de lijst en klik op instellen als standaard. Daarna klik je linksboven op opslaan. De instellingen staan nu correct. Stap 6