https://www.cmspecialist.nl/ondersteuning/service/_280____NL

Service

Uw computer gegevens

Het kan zijn dat we soms enkele gegevens nodig hebben over je computer. Kopieer dan de onderstaande gegevens en stuur deze naar ons door.

Hulp op afstand

Hiermee kunnen wij je computer op afstand benaderen en zo meekijken op je beeldscherm.

Hulp voor Windows

Hulp voor Mac OS

Google Analytics

Aanmelden Google Analytics

Om gebruik te maken van uitgebreide webstatistieken is het nodig om je aan te melden bij Google Analytics. Google analytics is een bezoekersteller met heel uitgebreide gegevens zodat je precies kunt zien hoe een bezoeker op je website is gekomen, waar deze heeft gekeken en waar deze de pagina weer verlaten heeft. Hiermee kun je ook je campagnes voeren en controleren.

Mozilla FireFox

Download Mozilla FireFox

Omdat sommige browsers zich niet altijd volledig aan de webstandaarden (w3c regels) houden, kun je hier Mozilla Firefox downloaden. Je weet dan zeker dat je een veilige en betrouwbare browser hebt. Wij raden je daarom aan deze hieronder te downloaden.

Google Suite

Aanmelden Google Suite

Google Suite is in het kort gezegd de zakelijke versie van Gmail. E-mail, agenda, documenten, speadsheets en veel meer kunnen hiermee beheerd worden.

Betaalproviders

Betaalprovider Sisow

Sisow

Sisow rekent geen abonnementskosten. De betaalmogelijkheden zijn: iDeal, Bancontact/Mister Cash, SOFORT Banking, Visa, Mastercard, PayPal en meer.

Betaalprovider MultiSafepay

MultiSafepay

Aanmelden bij MultiSafepay kun je doen door op onderstaande link te klikken. Multisafepay ondersteunt onderandere iDeal, Visa, Mastercard, Incasso, PayPal, Giropay, SOFORT en nog meer.

Betaalprovider Docdata

Docdata

Aanmelden bij Docdata kun je doen door op onderstaande knop te klikken. Docdata ondersteunt onder andere iDeal, Visa, Mastercard, Incasso, Afterpay, Klarna, PayPal, Giropay, SOFORT en nog meer.

Betaalprovider Mollie

Mollie

U kunt u aanmelden bij Mollie door op de onderstaande knop te klikken. Mollie ondersteunt onder andere iDeal, Visa, Mastercard, PayPal, AcceptEmail, Bitcoins, SOFORT.

Overige

Google Analytics

Inboxify nieuwsbrieven

Inboxify is een scherp geprijsde nieuwsbrief provider van Nederlandse bodem. Wij hebben een uitgebreide koppeling met inboxify.

Aanmelden bij Inboxify

LiveChat

LiveChat

LiveChat is een chatapplicatie waarmee je via je website kunt chatten met je bezoeker. Voor een duidelijke servicegerichte communicatie.

Aanmelden bij LiveChat