Wij scoren een 9,6 uit 14 reviews info@cmspecialist.nl Ambachtsweg 55 D, Huizen 035 - 7200 700
Service
Uw IP Adres is
3.80.224.52

Hulp voor Windows
Hulp voor Mac OS

Sponsorprojecten

CM Specialist en sponsorprojecten

CM Specialist ondersteunt verschillende sponsorenprojecten waaronder stichtingen, verenigingen en sport- en businessclubs. Het doel van sponsoring is om de desbetreffende verenigingen en stichtingen te ondersteunen.

Meer informatie?

Neem contact op

cm specialist logo

sv huizen logo

Sportvereniging s.v. Huizen

s.v. Huizen is een voetbalclub op sportpark de Wolfskamer in Huizen. De vereniging beschikt over zes speelvelden waaronder twee kunstgrasvelden.

CM Specialist is een Co-sponsor van s.v. Huizen en heeft twee reclameborden op het hoofdveld naast het goal. CM Specialist vindt het leuk om een lokale voetbalclub te sponsoren. Zo maken we voor s.v. Huizen ook de website. Deze heeft sinds kort ook een nieuw uiterlijk gekregen!

Bekijk de website

Sportvereniging LTV de Bijvanck

LTV de Bijvanck is een tennisvereniging in Blaricum. De vereniging ligt gelegen tussen veel groen. Er zijn acht goed onderhouden gravelbanen die zorgen voor ruime speelmogelijkheden.

Sportvereniging LTV de Bijvanck is een lokale tennisvereniging. Daarom vindt CM Specialist het leuk om deze vereniging te sponsoren. De sponsoring komt voort dankzij Hans Visser van www.adviss.nl die voorheen bij ons op kantoor zat.

Bekijk de website

ltv de bijvanck logo

albanie comite logo

Stichting Albanië Comité

Stichting Albanië Comité is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor de bevolking en met name voor de kinderen in Albanië. De stichting bied praktische hulp in vorm van kleding en voedsel, maar geloven tegelijk in langetermijn-ontwikkeling.

Deze sponsoring komt voort uit het contact met Marije Veerman.

Bekijk de website

Business Club Zuyderzee

Business Club Zuyderzee heeft twee doelstellingen: het bevorderen van de zakelijke contacten van de aangesloten leden en het financieel ondersteunen van het eerste elftal van de voetbalvereniging s.v. Huizen.

CM Specialist is op iedere derde dinsdag van de maand aanwezig bij de maandelijkse business-to-business meetings om te netwerken in het businesshome.

Bekijk de website

businessclub zuyderzee logo

Goois Jazz Festival logo

Goois Jazz Festival

Voor jazz, soul en wereldmuziek bent u bij Goois Jazz Festival aan het juiste adres! Jaarlijks vindt u Goois Jazz Festival in Spant! te Bussum. De gehele netto opbrengst wordt door Kiwanis Club Naarden geschonken aan goede doelen.

De sponsoring is voortgekomen door een contact vanuit een netwerkclub enige tijd geleden. We sponsoren Goois Jazz Festival al sinds 2011. In 2012 is de eerste website online gekomen en heeft in 2016 een groot redesign gehad. Willem Jan is onze huidige contactpersoon.

Bekijk de website

Sint Nicolaas Comité Huizen

Sint Nicolaas Comité Huizen is een groep van vijf personen die al vele jaren de intocht van de Sint in Huizen organiseerd.

CM Specialist sponsort Sint Nicolaas Comité Huizen d.m.v. het maken van de website voor de intocht. Op de website is allerlei informatie te vinden met o.a. het programma van de intocht.

Bekijk de website

sint nicolaas comite huizen logo