Sponsorprojecten

CM Specialist en sponsorprojecten

CM Specialist ondersteunt verschillende sponsorenprojecten waaronder stichtingen, verenigingen en sport- en businessclubs. Het doel van sponsoring is om de desbetreffende verenigingen en stichtingen te ondersteunen.

Meer informatie?

Neem contact op

sv huizen logo

Sportvereniging s.v. Huizen

S.V. Huizen is een voetbalclub op sportpark de Wolfskamer in Huizen. De vereniging beschikt over zes speelvelden waaronder twee kunstgrasvelden.

CM Specialist is een Co-sponsor van s.v. Huizen en heeft twee reclameborden op het hoofdveld naast het goal. CM Specialist vindt het leuk om een lokale voetbalclub te sponsoren. Zo maken we voor S.V. Huizen ook de website. Deze heeft sinds kort ook een nieuw uiterlijk gekregen!

Bekijk de website

Business Club Zuyderzee

Business Club Zuyderzee heeft twee doelstellingen: het bevorderen van de zakelijke contacten van de aangesloten leden en het financieel ondersteunen van het eerste elftal van de voetbalvereniging s.v. Huizen.

CM Specialist is op iedere derde dinsdag van de maand aanwezig bij de maandelijkse business-to-business meetings om te netwerken in het businesshome.

Bekijk de website

businessclub zuyderzee logo
Goois Jazz Festival logo

Goois Jazz Festival

Voor jazz, soul en wereldmuziek ben je bij Goois Jazz Festival aan het juiste adres! Jaarlijks vindt je Goois Jazz Festival in Spant! te Bussum. De gehele netto opbrengst wordt door Kiwanis Club Naarden geschonken aan goede doelen.

De sponsoring is voortgekomen door een contact vanuit een netwerkclub enige tijd geleden. We sponsoren Goois Jazz Festival al sinds 2011. In 2012 is de eerste website online gekomen en heeft in 2016 een groot redesign gehad. Willem Jan is onze huidige contactpersoon.

Bekijk de website

Sint Nicolaas Comité Huizen

Sint Nicolaas Comité Huizen is een groep van vijf personen die al vele jaren de intocht van de Sint in Huizen organiseerd.

CM Specialist sponsort Sint Nicolaas Comité Huizen d.m.v. het maken van de website voor de intocht. Op de website is allerlei informatie te vinden met o.a. het programma van de intocht.

Bekijk de website

sint nicolaas comite huizen logo

CM Specialist sponsort Oranje Stichting Huizen

Oranje Stichting Huizen

Oranje Stichting Huizen verzorgt ieder jaar weer met groot succes. In 2019 heeft CM Specialist een nieuwe website gebouwd voor Oranje Stichting Huizen. Zo steunt CM Specialist door middel van sponsoring de Oranje Stichting Huizen!

Koningsdag 2019 in Huizen is mogelijk dankzij de inzet van vele vrijwilligers. De coördinatie is in handen van de Oranje Stichting Huizen en Grand Café ’t heertje. De gemeente Huizen geeft weliswaar subsidie, maar het feest is niet mogelijk zonder de bijdrage van sponsoren.