Functionaliteit

Helder overzicht van de functionaliteiten in ons uitgebreide CMS
{aantal_resultaten} Resultaten

Persoonlijke videoboodschap

Laat jouw klant een videoboodschap toevoegen bij het uitpakken van het cadeau!

Aanschaf350
Onderhoud / maand
Vormgeving

Maak een afspraak

Persoonlijke videoboodschap

ViDGREETS logoZo breng je de boodschap écht over! Met een zelf opgenomen video zorg je ervoor dat jouw cadeau nog persoonlijker wordt. Met ViDGREETS gekoppeld aan de webshop heb je de mogelijkheid om bij een online bestelling een persoonlijk videoboodschap bij te voegen.

ViDGREETS video

Kaart met QR code

De ontvanger van de bestelling vindt in zijn pakket een kaart met QR-code. Wanneer deze QR-code wordt gescand zal de betreffende persoon worden doorverwezen naar de door de afzender geüploade video. De videoboodschap kan tot 1 maand (meerdere keren) geopend en afgespeeld worden.

Hoe werkt het precies?

In de eerste stap van het orderproces kan de klant aanvinken dat ze een video willen bijvoegen. Na het afrekenen ontvangt de klant een link per e-mail.

Via deze link kom je op een pagina waar de klant zijn video kan uploaden. Er is geen app, YouTube, Messenger of registratie vereist. Wat een fantastische manier om je eigen persoonlijke touch aan je cadeau toe te voegen.

Wat kost het?

Wij rekenen een eenmalig bedrag voor het inregelen van de koppeling in jouw webshop. Daarnaast onderhouden wij de koppeling voor je en bieden we je ondersteuning. Per video zijn de kosten aan VidGreets € 0,75. Meestal wordt er € 2 berekend aan de consument.

ViDGREETS bij Valenta verschillende apparaten


Meer weten over Persoonlijke videoboodschap

Als je meer wilt weten over deze functionaliteit, of hoe dit voor jou het beste ingezet kan worden, overleggen wij graag!

Maak een afspraak

Vragen of opmerkingen?

Neem dan gerust contact met ons op
 

E-mail

Wij reageren z.s.m op de e-mail

 
 

Telefoon