Jeroen Stoker
Jeroen Stoker Designer & Front-End Developer
Bericht delen:
Linkedin
  Alle berichten     Blogberichten laten schrijven?
4 december 2020 00:00
15 augustus 2023 00:00

Power BI van Microsoft

Ontwikkel een datagestuurde bedrijfscultuur met business intelligence voor iedereen.

Als organisatie zijnde heb je steeds vaker vraag naar overzichtelijke rapportages met bedrijfsinformatie. Maar hoe maak je nu overzichtelijke rapportages? Microsoft heeft hiervoor Power BI (Power Business Intelligence) geïntroduceerd. Hiermee kan iedereen geweldige dingen doen met data.

Ben je nog onbekend met Power BI of heb je behoefte aan tips voor het gebruik ervan? Meld je dan aan voor het webinar van Heiper ICT op donderdag 10 december om 10.00 - 10.30 uur.

Maken van rapportages

Tijdens dit webinar gaan zij in op wat Power BI is en wat je ermee kunt. Ze laten een aantal voorbeelden zien van interessante management rapportages die je kunt maken en hoe je deze eenvoudig projecteert op zowel tv-schermen als mobiele telefoons. Maar dat niet alleen, we demonstreren ook hoe je deze rapportages kunt maken.

Power BI screenshot

Dit webinar iets voor jou?

Heb jij een soortgelijke situatie als hieronder beschreven? Dan is het webinar zeker iets voor jou!

  • Je hebt een bedrijf waarin veel planningen in Excel gemaakt worden, maar dit wil je slimmer aanpakken en bovendien wil je de rapportages tonen door bijvoorbeeld een TV-scherm in te zetten voor projectie
  • Je een app/ site gebruikt voor bijvoorbeeld verzuim en verlof en hier een rapportage van wilt (en eventueel wilt projecteren)
  • Je vaak vanuit je boekhoudpakket een export maakt naar Excel om van daaruit diverse berekeningen te maken (omzet- en margeberekeningen te maken)
  • Je uit je CRM pakket klantstatistieken wilt genereren

Ja, ik meld me aan!