Professionele webteksten

 • Hoger scoren in de zoekmachines
 • Meer conversie met goede copywriting
 • Kwaliteitsteksten beter gewaardeerd door Google
 • Professionele uitstraling
 • Contentmarketing: goed voor je merk
Aan de slag!

Wil je samen met ons aan de slag voor de beste resultaten? Kies dan voor een complete online marketingstrategie of specifieke kanalen.

Ik wil graag:

Professionele webteksten voor elk budget

Het is belangrijk dat de teksten op jouw website of webshop van goede kwaliteit zijn. Functionele webteksten moeten je potentiële klanten informeren, overtuigen en aanzetten tot het kopen van jouw product of dienst. Daarbij zorgen professionele webteksten ervoor dat je website of webshop goed gevonden wordt in de zoekmachines.

Zowel copywriting als content writing worden ingezet voor kanalen die gebruikt worden bij jouw online marketingstrategie. Bijvoorbeeld e-mailmarketing of social media, om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen van het publiek. Of SEO, om ervoor te zorgen dat mensen die in Google zoeken bij jouw webshop of website terechtkomen. Wat is nu eigenlijk het verschil en wanneer zet je wat in?

Wat is copywriting precies?

Copywriting is typisch bedoeld om potentiële klanten aan te zetten tot het invullen van een formulier of de aankoop van jouw product. Ofwel, is conversiegericht. Copywriters schrijven teksten voor onder andere:

 • E-mailcampagnes
 • Productpagina’s van webshops
 • SEO-landingspagina’s waar bezoekers op terechtkomen vanuit de zoekmachine van Google
 • Betaalde Google-advertenties (Google Ads)
 • Landingspagina’s waar bezoekers landen vanuit een Google Ads-campagne
 • Microcopy zoals teksten voor buttons en menu’s
 • Advertenties voor social media
Wat is content writing precies?

Content writing heeft als functie om het publiek te laten weten dat je bestaat. Ze zeggen ook wel ‘Content is king’. Want hoe meer content je hebt, hoe groter de kans dat je online in contact komt met een potentiële koper. Content heeft niet de verkoop van een product of dienst als primair doel, maar is bedoeld om de lezer te informeren of te amuseren. En biedt de mogelijkheid om met de optimalisering van je teksten beter te scoren in de zoekmachines. Voorbeelden van content writing zijn:

 • Blogs of nieuwsberichten
 • Social mediaposts (o.a. LinkedIn, Instagram, Facebook, Twitter)
 • Nieuwsbrieven
 • E-books
 • White papers
 • Webpagina’s
 

Taalkundige tekstcorrectie

Een andere tak van sport, maar zeker net zo belangrijk, is de taalkundige correctheid van je teksten. Dan gaat het om: spel- en typefouten, stijl en grammatica, interpunctie, zinsopbouw en leesbaarheid van de webteksten. Met de gratis Copyscan van CM Specialist kun je jouw webteksten laten controleren, waarbij we ook kijken naar de algehele opzet van je website. Je krijgt ons advies in de vorm van een rapport waarin we je tips geven waar je nu, maar ook in de toekomst, wat aan hebt.

Volledige teksten

We leveren een complete tekst van goede kwaliteit, vanzelfsprekend gecontroleerd op tik- en spelfouten, de juiste grammatica, interpunctie, stijl en een goede leesbaarheid. Geschreven op jouw doelgroep waarbij de bezoekers van je website (of webshop) optimaal geïnformeerd worden én overgaan tot het afnemen van jouw dienst of product. We bespreken vooraf met je hoeveel uur we denken bezig te zijn met je webteksten. Je komt dus niet voor verrassingen te staan.

Vraag hieronder de gratis Copyscan aan of kies het pakket dat bij je past.

Copyscan - Start

We controleren vrijblijvend de teksten op je website. We scannen je webpagina’s kort maar krachtig (maximaal een halfuur) en geven je tips waar je nu, maar ook in de toekomst, wat aan hebt.

Gratis

Copy pakket - A

Dit pakket is gebaseerd op 8 uren schrijven en redigeren van teksten.

€ 680
Eenmalig

Copy pakket - B

Dit pakket is gebaseerd op 16 uren schrijven en redigeren van teksten.

€ 1.360
Eenmalig

Copy pakket - C

Dit pakket is gebaseerd op 24 uren schrijven en redigeren van teksten.

€ 2.040
Eenmalig
Joel van der Horst
Joel van der Horst Leertouwer Bromfietsen B.V.

Beloven geen gouden bergen

Bij CM Specialist weten ze waar ze het over hebben. Beloven geen gouden bergen, maar realiseren een perfect werkende website, met alle mogelijkheden! Geen vraag te moeilijk of te veel. Een bedrijf van niet praten maar doen!

Paul Janssen
Paul Janssen Bovino B.V.

Super goed advies!

De communicatie met de CM Specialist is duidelijk en altijd goed bereikbaar.

Leon Coolen
Leon Coolen Multitube Engineering B.V.

Multitube Engineering B.V. werkt al enige jaren prettig samen met CM Specialist. Bekwaam team, praktisch advies, functionele tools, heldere achtergrond omgeving en snelle service. Onze websites en webshops worden goed gevonden.