Wij scoren een 9,6 uit 14 reviews info@cmspecialist.nl Ambachtsweg 55 D, Huizen 035 - 7200 700
Service
Uw IP Adres is
3.80.224.52

Hulp voor Windows
Hulp voor Mac OS

Responsive design voor telefoon en tablet

Uw website of webwinkel responsive

Afhankelijk van het doel van uw website kan het zeer interessant zijn om uw website of webwinkel responsive weer te geven.

Dit betekent dat de bezoeker op zijn mobiele telefoon of tablet de website simpeler gepresenteerd krijgt. Responsive betekent dat de website zich aanpast aan het apparaat waarmee de website bekeken wordt. Zo is het bijvoorbeeld niet meer vereist om in te zoomen op een pagina en is het een stuk eenvoudiger om producten of diensten te bestellen. Ook kunnen we het telefoonnummer direct boven in het scherm op de homepage tonen. Door hier op te klikken bij een mobiele telefoon kan dit nummer direct gebeld worden.

Responsive design
Toevoegen aan beginscherm

Responsive website toevoegen aan beginscherm

Wanneer de website of webwinkel responsive is, is het ook mogelijk om bij een mobiele telefoon de website als WebApp op te slaan.

Er verschijnt automatisch een vraag of de bezoeker de responsive website of webwinkel aan het beginscherm wilt toevoegen. Indien die vraag wordt bevestigd dan wordt de aanroep naar de website inclusief een icoon van de website opgeslagen op de telefoon of tablet. Zo is uw website of webwinkel altijd snel benaderbaar vanaf het homescreen.

Bekijk de gerealiseerde responsive website's

Ons portfolio
Responsive websites en webwinkel in ons portfolio