Functionaliteit

Helder overzicht van de functionaliteiten in ons uitgebreide CMS
{aantal_resultaten} Resultaten

SSL-certificaat

Met een SSL-certificaat geef je jouw bezoekers en klanten maximale veiligheid en betrouwbaarheid op je website of webshop.

Aanschaf90
Onderhoud / maand3,25
Vormgeving

Maak een afspraak

SSL-certificaat

Data-encryptie

Een SSL-certificaat zorgt ervoor dat de gegevensuitwisseling tussen de bezoeker en jouw website via een versleutelde verbinding verloopt. Standaard is een verbinding niet beveiligd. Met een SSL-certificaat wordt de data geëncrypt, met andere woorden versleuteld. De browser pakt het setje data in. Alleen de ontvangende server heeft de sleutel van dit pakketje data. Zo weet je dus zeker dat niemand gevoelige informatie in handen krijgt. Betalingsgegevens worden al wel standaard versleuteld middels de betaalproviders waar we mee werken.

https://www.cmspecialist.nl

Betere indexering in de zoekmachines

Zoekmachines zoals Google en Bing hebben aangegeven dat ze een webshop of website met een SSL-certificaat beter beoordelen. Dus zelfs zonder technische of tekstuele verbeteringen of SEO-optimalisatie draagt een SSL-certificaat al bij aan de vindbaarheid. Ook dit is een reden om te kiezen voor een SSL-certificaat.

Privacywetgeving

De nieuwe AVG-wet heeft bepaald dat je in alle gevallen waarbij je een formulier of betaalmodule gebruikt, er gebruik moet worden gemaakt van een beveiligde verbinding. Met een SSL-certificaat verzeker je de bezoekers van je website ervan dat niemand anders inzicht heeft in (betaal)gegevens, en voldoe je dus aan deze wet.

Vertrouwd gevoel

Door het SSL-certificaat geef je aan dat jouw website betrouwbaar is en dat je de privacy van je bezoekers respecteert. Voor de bezoeker is je veilige website te herkennen aan een slotje voor de URL in de adresbalk van de browser. Met een SSL-certificaat zorg je voor een vertrouwd en veilig gevoel bij je bezoekers.


Meer weten over SSL-certificaat

Als je meer wilt weten over deze functionaliteit, of hoe dit voor jou het beste ingezet kan worden, overleggen wij graag!

Maak een afspraak

Vragen of opmerkingen?

Neem dan gerust contact met ons op
 

E-mail

Wij reageren z.s.m op de e-mail

 
 

Telefoon