Alle vacatures

Stage: Front-end Developer (eindejaars)

Wij zoeken een front-end developer stagiair die ons fijne en informele team per direct kan versterken. Zit je in het laatste jaar van je opleiding en wil je je skills zien groeien in de praktijk? Krijg jij een kick van het maken van mooie websites of webshops? Deins je niet terug voor een stukje JavaScript? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek!

Razendsnelle, professionele webshops met een design dat impact maakt, en goed scoren in de zoekmachines. Waar klanten écht gemakkelijk kunnen bestellen. Dat is waar wij goed in zijn.

Aantrekkelijke en functionele webshops en websites

Wij ontwerpen en bouwen webshops en websites. Hiervoor hebben wij een eigen systeem ontwikkeld, geschreven met onze eigen code. We gebruiken dus geen plugins van derde partijen, zoals WordPress bijvoorbeeld wel doet. Naast ons krachtige en razendsnelle systeem hebben we ook verschillende koppelingen met bijvoorbeeld met Exact ontwikkeld, en meer dan 40 functionaliteiten. 

Wij hebben volledige controle over ons systeem en zijn niet afhankelijk van software van derde partijen. Ons systeem wordt continu doorontwikkeld waardoor de webshops en websites van onze klanten snel, stabiel en veilig zijn en blijven. Het systeem heeft een online omgeving (cms) waarin onze klanten gemakkelijk content kunnen aanpassen of verwijderen. De tools die we gebruiken en koppelingen die we maken met bijvoorbeeld ERP-systemen, betaalproviders en meer, maken we zelf. 

Mooie dingen maken die wérken

Onze webshops en websites zijn aantrekkelijk en functioneel. Met jouw vormgeving zorg je ervoor dat bezoekers een optimale gebruikerservaring hebben. En bezoekers klanten worden. 

Hoe kan je dag bij CM Specialist eruitzien?

Iedereen komt tussen 8:30 uur en 8:40 uur binnen. Om 8:45 uur hebben we met z'n allen de 'stand up', waarin we de dagplanning bespreken. Zo weet iedereen wie wat doet en wanneer. En kun je hulp vragen, als dat nodig is. Of iets bespreken met je collega's. Overleg vinden we belangrijk, want dan haal je het beste uit jezelf en uit het team.

Daarna gaan we aan de slag. In jouw geval ga je waarschijnlijk werken aan de vormgeving van een website voor klant X en heb je misschien een update gepland staan voor klant Y. Of heel iets anders? We bieden ondersteuning waar nodig en staan altijd open voor goede ideeën en initiatieven. 

Om 12:30 uur gaan we lunchen. We hebben twee (!) gezellige keukens met volle koelkasten. Je kunt zelf kiezen wat je wilt eten, maar geef je boodschappenlijstje wel op tijd door!

Na een halfuur zijn we klaar met eten, en gaan we weer aan de slag tot 17:15 uur. 

Persoon aan het programmeren op iMac

Wij verwachten dat je...

 • leergierig & flexibel bent;
 • HTML en CSS(3) goed beheerst;
 • JavaScript aardig kent;
 • websites maken leuk vindt;
 • in de buurt van Huizen woont.

Wij bieden je...

 • leuke enthousiaste en behulpzame collega's;
 • een marktconforme stagevergoeding;
 • een 32 tot 40-urige stageplaats;
 • gratis toegang tot e-learning omgeving;
 • iedere werkdag een uitgebreide lunch;
 • kans op een (bij)baan na je stage.

Interesse? We zijn ook benieuwd naar jou! Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Jeroen Stoker jeroen@cmspecialist.nl.

Stuur je CV en motivatie