Alle vacatures

Stage: Front-end Developer

Wij zoeken een Front-end Developer Stagiair die ons team (per direct) kan versterken. Ben jij iemand die in DIV's denkt en in het laatste jaar van je opleiding zit? Krijg jij een kick van het maken van mooie websites of webshops? Deins je niet terug voor een stuk JavaScript? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek!

Webshops met een unieke vormgeving, welke goed scoren in de zoekmachines en waar bezoekers écht gemakkelijk kunnen bestellen. Dat is waar wij goed in zijn.

Verhaal achter ons custom CMS

Onze passie is het maken van custom made websites en webshops met ons eigen CMS systeem. Waar een bestaand CMS systeem zoals WordPress of Joomla gebruikt kan worden met plugins van derden, gebruiken wij ons eigen systeem die wij op aanvraag van klanten alsmaar uitbreiden met fantastische assets zoals: een configurator om een rol- of schuifluik samen te stellen, het berekenen van oppervlaktes met in te voeren maten en veel meer.

Onze denkwijze hierover: Wij zijn volledig in controle, onafhankelijk van bestaande software van derden. De klant verwacht een solide basis voor zijn bedrijf op het web en wij zorgen hiervoor.

Ons systeem bestaat uit een online omgeving die net zoals andere CMS systemen achter de website draait. We schrijven voornamelijk in PHP. De tools die wij gebruiken en koppelingen die wij maken met bijvoorbeeld ERP systemen, betaalproviders etc. maken wij zelf.

Een dag in functie bij CM Specialist

Je komt rond 8:30 binnenlopen en pakt (onderweg naar je bureau?) wat te drinken. Vervolgens gaan we rond 8:45 met alle collega's de dagplanning bespreken. Zodra we ons zegje gedaan hebben gaan we aan de slag en staan je collega's je graag te woord als er vragen of opmerkingen zijn. We overleggen graag zodat we het beste uit onszelf kunnen halen.

Heb je vandaag vormgeving opdrachten voor klant X, heb je misschien een update gepland staan voor klant Y? Of heel iets anders? Aan de slag!

Om 12:30 uur gaan we lunchen, je mag zelf weten of je gebruik maakt van de algemene lunch of dat je zelf je bammetje mee neemt. Om 13:00 weer aan de slag tot de klok 17:15 slaat.

Maar om heel eerlijk te zijn, elke dag is weer anders en dat vinden wij nou net zo leuk.

Persoon aan het programmeren op iMac

Wij verwachten dat je...

  • HTML en CSS(3) goed beheerst
  • JavaScript aardig kent
  • Aantoonbare ervaring hebt
  • Websites maken leuk vindt
  • In de buurt van Huizen woont

Wij bieden je...

  • Leuke enthousiaste collega's
  • Een marktcomforme stagevergoeding
  • Een 40-urige stageplaats
  • Gratis toegang tot e-Learning omgeving
  • Iedere werkdag een uitgebreide lunch

Interesse? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Jeroen Stoker jeroen@cmspecialist.nl.

Stuur je CV en motivatie