Google productfeed

In versie 4.1.0 is een Google productfeed optie ingebouwd. Hiermee worden de artikelen opgenomen in Google Shopping.
Om dit te gebruiken is het van belang dat de instellingen in de beheermodule van het CMS worden ingevuld. Verder moet er natuurlijk een account worden aangemaakt bij Google shopping. Dit kun je doen bij: www.google.nl/merchants/

Hieronder staan een aantal screenshots voor het invullen van de gegevens bij Google.

Instellingen CMS beheermoduleKlik op New Data Feed om een feed toe te voegen<br />
Selecteer het land en vul feed_google.php in bij de filenameKlik op Create schedule om de feed uit te voerenVul de volledige url in. Dus http://www......nl/feed_google.phpDe feed wordt getest. Controleer het proces