Tekst en copywriting

Professionele webteksten voor elk budget

Het is belangrijk dat de teksten op jouw website of webshop van goede kwaliteit zijn. Functionele webteksten moeten je potentiële klanten informeren, overtuigen en aanzetten tot het kopen van jouw product of dienst. Daarbij zorgen professionele webteksten ervoor dat je website of webshop goed gevonden wordt in de zoekmachines. Onze garantie: Tekstspoken voorgoed verjaagd!

Copyscan

Laten we direct aan de slag gaan!

Copyscan - Start

Met de gratis Copyscan - Start checken we vrijblijvend de teksten op je website. We scannen je webpagina’s kort maar krachtig (maximaal een halfuur) en geven je tips waar je nu, maar ook in de toekomst, wat aan hebt. Wil je niet meer twijfelen aan je webteksten en wil je ze écht op orde krijgen? Dan kun je kiezen uit 3 schrijfpakketten. En, no worries: we hebben een oplossing voor elk budget.

Meer informatie
Gratis

Copyscan en GO - Basis

Met de basisscan controleren we al je webpagina’s op spel-, type- en andere veelvoorkomende fouten. We verbeteren taalfouten en kijken naar grammatica, interpunctie en samenhangend woordgebruik. Het resultaat: correcte webteksten waar je mee voor de dag kan komen.

Meer informatie
 • Herstellen van spel- en typefouten
 • Verbeteren van grammatica, interpunctie en stijl
169
vanaf-prijs*

Copyscan en GO - Uitgebreid

Met de uitgebreide scan gaan we een stapje verder. Naast de basisscan op spel- en typefouten, grammatica, interpunctie en samenhangend woordgebruik, kijken we ook naar de stijl, zinsopbouw en leesbaarheid van de webteksten. We verbeteren waar nodig, schuiven met woorden en zinnen en soms met hele alinea’s.

De essentie van je tekst blijft behouden, maar je verhaal wordt duidelijker en sterker. Met de Copyscan en GO hoef je niet meer te twijfelen, want we zorgen ervoor dat je teksten staan als een huis. Daarnaast kijken we met een kritisch oog of de teksten goed vindbaar zullen zijn voor de zoekmachines.

Meer informatie
 • Alles van Copyscan en GO - Basis
 • Tekst beter leesbaar maken
 • Tekst optimaliseren voor zoekmachines
255
vanaf-prijs*

Copyscan en GO - Compleet

Heb je geen tijd om teksten te schrijven? Vind je het lastig om te beginnen of besteed je copywriting gewoon liever uit? Met Copyscan en GO - Compleet heb je geen zorgen meer over je tekst of gebrek aan inspiratie. Je kunt je webteksten met een gerust hart aan ons overlaten, zo heb je tenminste tijd voor andere zaken.

We leveren een complete tekst van goede kwaliteit, vanzelfsprekend gecontroleerd op tik- en spelfouten, de juiste grammatica, interpunctie, stijl en een goede leesbaarheid. Geschreven op jouw doelgroep waarbij de bezoekers van je website (of webshop) optimaal geïnformeerd worden én overgaan tot het afnemen van jouw dienst of product.

Meer informatie
 • We inventariseren je wensen in een (telefonisch) gesprek
 • Jij levert begeleidend materiaal aan (documentatie, foto’s, trefwoorden, thema’s, eventueel conceptteksten)
 • Wij schrijven de eerste teksten
 • Correctieronde 1: we kijken of er nog tekst bij, af, of anders moet
 • Correctieronde 2: een laatste blik op de webteksten
 • De SEO-check: we optimaliseren de teksten voor de zoekmachines
555
vanaf-prijs*
*De vanaf-prijs is gebaseerd op basis van 5 pagina's met 250 woorden per pagina. We bespreken vooraf met je hoeveel uur we denken bezig te zijn met je webteksten. Je komt dus niet voor verrassingen te staan.