Peter Bot
Peter Bot Back-End Developer
Bericht delen:
Linkedin
  Alle berichten     Blogberichten laten schrijven?
14 april 2020 00:00
15 augustus 2023 00:00

Tijd om door te pakken

Nu er ruimte is om die dingen te doen die bleven liggen

Inmiddels weten we allemaal wel dat het een vreemde tijd is. De meeste mensen werken vanuit huis en bedrijven doen hun best om creatief om te gaan met de beperkingen die de coronacrisis met zich meebrengt. Gelukkig biedt deze tijd ook de nodige kansen!

Ga aan de slag met de webshop / website

Waarom niet die extra tijd benutten en tijd investeren in de webshop of website. Nu de normale werkzaamheden op een wat lager pitje staan biedt dat mooi de kans om eens de content van de webshop of website onder de loep te nemen. Is de content nog wel up-to-date? Zijn er dingen die je graag anders had willen zien, maar waar je tot op heden geen tijd voor had? Ben je goed vindbaar in zoekmachines zoals Google?

Was het voorheen te druk om de website onder handen te nemen? Dan is nu hét moment!

Tijd voor een nieuw design!

Wanneer is het voor het laatst dat je wat hebt gedaan aan het design? Hoewel de meningen binnen onze branche hierover verschillen, zijn toch de meeste het er over eens dat een website eens in de 3 tot 5 jaar een makeover nodig heeft om bij de tijd te blijven.

Zeker nu we in deze tijden nog meer van het web afhankelijk zijn en in veel gevallen de online verkopen toenemen ten opzichte van een afname in fysieke verkopen. Het is daarom zeer nuttig om te investeren in jouw online visitekaartje!

Hoe is je vindbaarheid?

Vindbaarheid door CM SpecialistNu de concurrentie op het gebied van online verkoop toeneemt is jouw online positie in de online zoekmachines belangrijker dan ooit! Je kunt natuurlijk de buidel trekken en gaan voor SEA (betaalde advertenties binnen de grote zoekmachines zoals Google en Bing), maar wij adviseren om er eerst voor te zorgen dat je organisch goed gevonden wordt door middel van SEO (search engine optimization).

Goed gevonden worden is juist nu belangrijker dan óóit!

Wij kunnen hier veel voor jou in betekenen, lees hier meer over wat we precies voor jou kunnen doen! 

Direct in de mailbox; e-mail marketing

Ook kunnen wij je helpen met het ontwerpen van een prachtige nieuwsbrief. Via een nieuwsbrief kun je jouw klanten op de hoogte houden van ontwikkelingen, maar ook acties en producten extra onder de aandacht brengen om zo jouw omzet een extra boost te geven! 

Wij kunnen een prachtig template voor je maken zodat elke nieuwsbrief er gelikt uitziet, keer op keer weer!

Meer weten? Hier leggen wij het een en ander verder uit!