203. Veelgestelde vragen FAQ

De veelgestelde vragen zijn te beheren onder Modules > FAQ (Frequently Asked Questions). Daar vindt je de vragen en de categorieën. Het is mogelijk om de vragen op 1 pagina te tonen, maar hij kan ook in een tekstblok getoond worden middels de placeholder.

Om de FAQ te tonen dient deze gekoppeld te worden aan een blok midden (Algemeen > Navigatie > Hoofdmenu, Kies een pagina, klik op Midden, en kies uit de dropdownbox Module: FAQ), of met de placeholder ingevoegd te worden op een pagina (in een tekstblok kies [P] en kies de Module FAQ).

Vragen bewerken

Om een vraag toe te voegen klik je op Modules > FAQ > Vragen. Daar kies je de categorie en maak je rechtsboven een nieuw vraag aan. Voer dan de vraag in, en daaronder het uitgebreide antwoord. Zodra een bezoeker op de voorkant op een vraag klikt, wordt het antwoord wat opgegeven is getoond. Deze kan zowel tekst, beeld als video's bevatten.

Categorieën aanmaken

Onder Modules > FAQ > categorieën kunnen de categorieën aangemaakt worden. Bij de vragen zelf kan worden ingesteld in welke categrie deze moet vallen.