Wij scoren een 9,6 uit 14 reviews info@cmspecialist.nl Ambachtsweg 55 D, Huizen 035 - 7200 700
Service
Uw IP Adres is
18.212.83.37

Hulp voor Windows
Hulp voor Mac OS

Uw website of webwinkel hoger in Google?

Waarom beter vindbaar zijn?

Het is u vast en zeker opgevallen dat er een enorm lange lijst van websites te vinden is in zoekmachines zoals Google. Deze lijst is vaak wel tientallen pagina's lang. U wilt natuurlijk dat uw website of webwinkel zo hoog mogelijk in deze lijst staat. Dit zodat bezoekers of (potentiële) klanten op uw link klikken en niet op die van een concurrent.

Up to date met SEO Kickstart

Met de SEO Kickstart maken wij inzichtelijk wat er moet gebeuren op uw website of webwinkel. Bijvoorbeeld: Wat is uw huidige positie binnen Google? Bevat de website of webwinkel de juiste zoekwoorden?

Bent u benieuwd wat de SEO Kickstart nog meer voor u kan betekenen?

Lees meer

seo pakketten

SEO Pakketten 

Wij hebben 3 verschillende SEO pakketten waarmee we uw website of webwinkel verder kunnen optimaliseren. De pakketten worden in het meest optimale geval in combinatie met de SEO Kickstart uitgevoerd.

Met deze pakketten kunnen wij verschillende punten oppakken, bijvoorbeeld: URL-structuur optimaliseren, tekstuele verbeteringen uitvoeren, rapportages instellen etc.

Lees meer

SEO boost met Mini website(s)

Maak uw website of webwinkel extra goed vindbaar met landingspagina's en mini-website(s). Heeft u een extra domeinnaam ter beschikking met de woorden waarop u gevonden wilt gaan worden? Dan is het gebruik van een mini-website de oplossing.

De mini-website(s) zorgt dus voor extra vindbaarheid specifiek op de woorden die in de domeinnaam zitten. Via de mini-website(s) worden de bezoekers direct ingelicht en hierna doorgeleid naar de hoofdwebsite.

Lees meer

Minisites