Wij scoren een 9,6 uit 14 reviews info@cmspecialist.nl Ambachtsweg 55 D, Huizen 035 - 7200 700
Service
Uw IP Adres is
3.80.224.52

Hulp voor Windows
Hulp voor Mac OS

Webdesign in het Gooi en omstreken

Aan u de keuze hoe u het wilt hebben. Of het nu gaat om een compleet nieuw design of het hergebruiken van een bestaand design. In het Gooi en omsteken of een aangeleverd design door een extern bureau. U bepaalt wat het moet worden en CM Specialist intergreerd dit design.

Belangrijk is de gebruiksvriendelijkheid en duidelijke navigatie. De bezoeker wil uiteindelijk niet verdwalen op de website en snel dat kunnen vinden waar hij of zij voor komt.

 

Video van youtube of eigen video's

Het invoegen van videobestanden behoort tot de standaardfunctionaliteit binnen het CMS. Er wordt gebruik gemaakt van de "JW player" om bestanden af te spelen. Ook kunnen de welbekende YouTube video's worden ingevoegd.

 

Google Maps, een actieve landkaart

Routebeschrijving naar uw bedrijf? Geen probleem. Met de Google Maps optie is het toevoegen van een kaart met de gewenste opties in een handomdraai gebeurd.


 

Meeste handel is lokaal

Omdat de meeste handel lokaal is, richten wij ons hier ook op. De meeste klanten van CM Specialist zijn gevestigd in en rondom Huizen, Hilversum, Bussum, Laren, Naarden, Amsterdam en Utrecht.

 

Webdesign Huizen

Huizen, onze eigen vestigingsplaats, een gebied vol met ondernemers die zichzelf graag profileren via een goede website, en terecht.

 

Webdesign Hilversum

Hilversum, een hoop inwoners en veel ondernemers die lokaal handelen. Uiteraard met gebruik van een website.