Webdesign in 't Gooi

Een professionele website laten maken in het Gooi?

Ben je ondernemer in 't Gooi en wil je een website laten maken? Ben je niet tevreden met je huidige website? Wil je een echte professionele website laten maken bij een webdesignbureau?

CM Specialist is al meer dan 15 jaar hét bureau voor professioneel webdesign in het Gooi. Wij hebben ons eigen websitesysteem ontwikkeld: CM Site.

CM Site

  • webdesign dat impact maakt op je doelgroep
  • krachtig, razendsnel en veilig
  • technisch ingericht op SEO
  • supermakkelijk bij te houden

Nieuwsgierig geworden?   Maak een afspraak

Webdesign Gooi CM Specialist
In 't Gooi dozen inpakken dame

Webdesign dat de aandacht van je doelgroep trekt

Wij bouwen websites en webshops voor het gehele MKB in 't Gooi en buiten de regio.

Ben je in het Gooi gevestigd? Dan zitten we vlakbij. Wel zo makkelijk communiceren. Ons webdesign bureau is goed bereikbaar en gelegen aan de Ambachtsweg 55D in Huizen, vlak bij de jachthaven.

We kennen de regio 't Gooi goed en we weten wat er speelt bij ondernemers in het Gooi. Zo kunnen we een professionele website voor je maken waarbij we het webdesign afstemmen op jouw wensen en behoeftes, maar er ook voor zorgen dat het webdesign de aandacht trekt van je doelgroep.

Wil je sparren over je plannen om een website te laten maken? Bel of mail ons gerust.

In Huizen, 't Gooi

Wanneer je gevestigd bent in het Gooi, ken je vast het oude dorp in Huizen. Vanaf het centrum van Huizen, het Raadhuisplein, kun je via de compleet vernieuwde Havenstraat naar ons webdesign kantoor lopen, fietsen of rijden. De Havenstraat loopt langs de bekende Krachtcentrale en komt uit bij de Bestevaer. Deze loopt langs de haven, waar je de bootjes al ziet liggen. Ga rechtsaf de Bestevaer op en neem op de rotonde de derde afslag (links). Nu rijd je op de Ambachtsweg. Neem de vierde zijstraat links. Ons webdesign kantoor bevindt zich tegenover de botenstalling van de jachthaven van Huizen.

Kom eens vrijblijvend langs voor een kopje koffie, thee of iets anders en bespreek met ons wat je plannen zijn. We helpen je graag met een professioneel webdesign.

Maak een vrijblijvende afspraak

Huizen Melkmeisje in 't GooiHet Raadhuisplein, in het oude dorp van Huizen in 't Gooi. Auteur: Marion Golsteijn

Aan de slag met CM Site?

Join the club!
Neem nu contact met ons op
 

E-mail

Wij reageren z.s.m op de e-mail

 
 

Telefoon

 

Webdesign op maat in 't Gooi

Een passend webdesign voor jouw onderneming

Voordat we een professioneel webdesign maken, stemmen we eerst samen met jou af wat het doel en de doelgroep van je website is. We nemen alle wensen met je door, zoals: wat wil je met je website kunnen doen, wat wil je dat je website kan, hoe moet het webdesign eruitzien. Wij adviseren en begeleiden je. Waarbij ons doel altijd is: jouw website, jouw succes!

Heb je extra wensen, behoeften of verzoeken? Geen probleem, ons webdesign wordt geheel op maat ontwikkeld.

Deze bedrijven uit 't Gooi gingen je voor

Excellent Jewelry
Excellent Jewelry
CM Shop
Fiering Fotografie & Film
Fiering Fotografie & Film
CM Site
In2Golf
In2Golf
CM Shop

Bekijk ons portfolio

Responsive

Responsive design: ook voor tablet en mobiel

Gebruikers moeten je website moeiteloos op alle apparaten kunnen bekijken. Bezoekers die een goede gebruikerservaring hebben, blijven namelijk langer op je website. Ook voor ondernemers die een professionele website willen laten maken in t Gooi en omstreken, is responsive webdesign dus een echte must.

Je website goed vindbaar in Google

De kans is groot dat je ons gevonden hebt door te zoeken op: “Webdesign Gooi”. Wij werken continu aan het optimaliseren van de content op onze website om beter gevonden te worden in de zoekmachines. Je ziet dat werken aan je SEO dus echt concreet wat oplevert.

Wat is SEO?

SEO betekent Search Engine Optimization, ofwel het optimaliseren van je webcontent voor de zoekmachines. Zodat je beter gevonden wordt in bijvoorbeeld Google.

70% van de Nederlanders gebruikt Google Search om het product te vinden wat ze zoeken. Met SEO zorg je ervoor dat je beter vindbaar bent in de zoekmachines en er meer bezoekers naar je website of webshop komen. Ons webshopsysteem is gebouwd met SEO als uitgangspunt en heeft een solide technische basis voor uitstekende vindbaarheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de snelheid van je webshop.

Naast de technische kant van SEO, zul je ook aan de slag moeten met de inhoud van je website of webshop. Bijvoorbeeld het schrijven of verbeteren van (bestaande) teksten. Lees ons blog SEO? Dat kost toch alleen maar geld?

Heb je al een website of webshop, en wil je weten hoe je ervoor staat met je vindbaarheid? Laat ons dan een SEO-analyse doen van je webshop of website met onze SEO Kickstart. Met een helder plan van aanpak laten we je zien welke stappen je moet ondernemen om je vindbaarheid te verbeteren.

Maak een afspraak

Logo Google Bing Yahoo

Elke branche in het Gooi

Ons websitesysteem biedt ondernemers in de regio 't Gooi die een website willen laten maken, een professioneel, krachtig en snel systeem. Ons websitesysteem biedt alles wat je nodig hebt om bezoekers te trekken. Een stabiel en veilig systeem, uitbreidbaar met slimme functionaliteiten zoals pop-up's, lijstenmodules, fotoalbums, formulieren, meerdere talen en nog veel meer.

Helder en makkelijk beheersysteem

Je website van CM Specialist is gemakkelijk te beheren, je wilt als ondernemer geen tijd verliezen aan ingewikkelde cms-systemen maar vlot kunnen werken. Onze websitesysteem heeft een duidelijk dashboard en heldere iconen, en laat je soepel door je website heen navigeren.

Wat kost een website laten maken in het Gooi?

Je kunt bij ons een professionele website laten maken vanaf 4000 euro. Daarvoor krijg je een professionele en complete site die krachtig en snel is, technisch SEO-klaar, makkelijk te bedienen en geschikt voor alle apparaten.

Neem vrijblijvend contact op

Beheermodule CMS op een iMac

Deze bedrijven uit 't Gooi gingen je voor

[[LIJSTITEM][115][Autowasstraat Softwash]][[LIJSTITEM][749][Goois Bouwbedrijf]][[LIJSTITEM][830][Verwelius / Bouwen]]

Bekijk ons portfolio

Vrijblijvend offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend bespreken wij de wensen

Wil je simpelweg even zien hoe ons pakket werkt en wat de mogelijkheden zijn? Of heb je een idee en ben je benieuwd of wij dit voor jou kunnen realiseren?

Een demonstratie of gesprek bij ons op kantoor is vrijblijvend. Ook in deze tijd staan wij voor je klaar, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Ik wil een offerte voor: