Wij scoren een 9,6 uit 14 reviews info@cmspecialist.nl Ambachtsweg 55 D, Huizen 035 - 7200 700
Service
Uw IP Adres is
3.80.224.52

Hulp voor Windows
Hulp voor Mac OS

SAP ERP Webshop koppeling

SAP ERP webshop koppeling

CM Specialist heeft een speciale webwinkel ontwikkeld voor zowel de B2B als de B2C markt. Als uw bedrijf met SAP werkt kunnen wij onze webwinkel koppelen aan uw systeem. Dit bespaart een hoop tijd en ook dringt de kans op fouten fors terug. Er kan voor een gecombineerde B2B en B2C oplossing gekozen worden binnen ons pakket.
 

De koppeling bevat

  • Artikelstamgegevens
  • Artikelkenmerken en eigenschappen
  • Artikelcategorieen
  • Relatiegegevens
  • Prijsafspraken
  • Geplaatste orders
  • Voorraad

Naast deze koppeling is er nog veel meer mogelijk met een B2B Webshop of een B2C Webshop.

Vraag een gratis demo aan 

SAP webshop koppeling
SAP en CM Specialist

SAP ERP en CM Shop gekoppeld

Een naadloze XML koppeling naar uw B2B of B2C webhop voor organisaties die online willen verkopen.

In het kort zorgt de koppeling ervoor dat de artikelstamgegevens, artikelkenmerken, debiteuren en prijsafspraken in de webshop worden geplaatst. Orders worden weer vanaf de webwinkel naar SAP doorgezet. Ook houdt de koppeling de voorraad bij zodat deze actueel is.

Artikelstamgegevens vanuit SAP

Artikelstamgegevens worden vanuit SAP naar de webwinkel geëxporteerd.

Stamgegevens die vanuit SAP worden geëxporteerd zijn o.a. artikelnummer, EAN-nummer, verkoopprijs, btw, displayprijs, verkoopadviesprijs, aanbieding, omschrijvingen meerdere talen, merk, gekoppelde categorieën, artikelgroep, afbeeldingen etc.. Ook is het mogelijk om vrije velden mee te nemen in de export. Dit moet met ons afgestemd worden in een gesprek.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

 Maak een afspraak

Artikelstamgegevens vanuit SAP
Technische documenten koppeling

Technische documenten

Technische documentatie, als bijvoorbeeld PDF-, Excel- en AutoCad-bestanden exporteren. 

Aan een artikel kunt u technische bijlagen toevoegen. Deze kunnen eventueel per autorisatieniveau afgeschermd worden. Hiermee kunt u de website ook voor bijvoorbeeld de monteur die onderweg is gebruiken. De documenten worden beschikbaar na het inloggen.

Prijsafspraken in webshop vanuit SAP

Gemaakte prijsafspraken die zijn vastgelegd in SAP vindt u terug in de webwinkel.

U kunt prijsafspraken vastleggen afhankelijk van bedrijfssoort, artikelgroep, debiteur en artikel. Er zijn diverse combinaties mogelijk die de gewenste prijsafspraak toepassen voor de gebruiker.

U kunt de webwinkel ook gebruiken als catalogus zonder prijzen. Uw relatie die inlogt kan de prijzen wél zien. Al deze prijsafspraken komen door de SAP ERP Webshop koppeling in uw webwinkel terecht.

Prijsafspraken uit SAP naar de webshop
Voorraad koppeling SAP Webshop

Voorraad artikelen

Actuele voorraad tonen aan de bezoeker.

Afhankelijk van uw wensen kan de voorraad op vastgestelde momenten worden bijgewerkt. Dit zorgt voor een optimale weergave van de artikelen aan uw klant.

De voorraadstatus kan op verschillende manieren worden weergegeven. Aan een bepaald type klant toont u slechts een voorraad indicatie en aan een ander type klant toont u de daadwerkelijke (gemaximaliseerde) aantallen.

Debiteurengegevens

Correcte debiteurengegevens in de webshop.

Vanuit SAP worden verschillende gegevens geëxporteerd door middel van de geavanceerde XML koppeling. Denk aan gegevens als: voornaam, achternaam, geslacht, telefoon, email, vastgestelde levering- en betaalmethodes, contactpersonen, factuuradressen, afleveradressen etc.

Vraag een gratis demo aan 

Meerdere webwinkels