Webshop laten maken in Baarn

Wil je een professionele webshop starten in Baarn?

Bij Baarn denk je misschien meteen aan Paleis Soestdijk, dat eigenlijk op Baarnse grond gelegen is. Baarn kent wel meer prachtige en karakteristieke gebouwen zoals het station van Baarn en de vele villa's die goed vanaf doorgaande wegen te zien zijn. Baarn heeft ook een gezellige stadskern met winkelstraten, maar kent ook nogal wat online ondernemers. 

Professionele webshop voor ondernemers in Baarn

Voor ondernemers die een professionele webshop willen laten maken in Baarn, een webshop die perfect aansluit bij hun Baarnse bedrijf en business, kunnen bij CM Specialist in Huizen terecht. Wij zijn jouw internetbureau in de buurt met al meer dan 15 jaar ervaring als het gaat om het ontwerpen en bouwen van webshops voor ondernemers in de regio.

We zijn makkelijk bereikbaar voor ondernemers in Baarn die snel willen kunnen schakelen met een vertrouwd en ervaren internetbureau. Wij kennen het klappen van de zweep, als het gaat om e-commerce.

We hebben veel geluisterd naar ondernemers met een e-commerce business en weten wat belangrijk is: een webshop die razendsnel is, krachtig, stabiel en veilig. Het webshopsysteem van CM Specialist is speciaal ontwikkeld is voor groothandels en B2B e-commerce, én voor consumenten. 

Bewijs? Onze klanten!

Webshop van CM Specialist

We kunnen een lang en ingewikkeld verhaal vertellen over hoe compleet ons webshopsysteem is, en wat het allemaal kan. Maar als ondernemer wil je gewoon zien en ervaren wat het voordeel is van een professionele webshop van CM Specialist. Vraag daarom nu een gratis en vrijblijvende demosessie aan, of kijk bij onze klanten.

Meer over webshops Vraag gratis demo aan

Webshop laten maken in Amersfoort
Dame in kledingwinkel

Webshops voor alle branches en ondernemingen

Wij bouwen webshops voor ervaren en startende ondernemers in Baarn en buiten de regio. Voor bedrijven die groothandels of juist consumenten als klanten hebben. We bouwen ook webshops voor ondernemers die een B2B-webshop én een B2C-webshop willen combineren.

Ons webshopsysteem is geschikt voor alle soorten ondernemingen en branches: kleine ondernemingen, middelgrote shops en hele grote webshops die veel verkeer aan moeten kunnen. Ons webshopsysteem is geschikt voor alle e-commerce branches in Baarn en omgeving, denk bijvoorbeeld aan:

 • Kleding
 • Interieur
 • Woon- en modeaccessoires
 • Bouwmaterialen
 • Lingerie
 • Sieraden
 • Dieren

Veelgestelde vragen

Over het webshopsysteem van CM Specialist

Waarom is het webshopsysteem van CM Specialist zo goed vindbaar?

Goed gevonden worden in de omgeving van Baarn maar ook daarbuiten, is enorm belangrijk wanneer je een onderneming in Baarn hebt. Daarom hebben wij ons systeem volledig omgebouwd naar een SEO-vriendelijk systeem. We noemen dit 'SEO by design'. Dit betekent dat we elke pagina volledig kunnen sturen op zoekmachineoptimalisatie (SEO) met het toevoegen van metatitels, metatags, metadescriptions etc.

Wij hebben regelmatig overleg met externe partijen om de vindbaarheid van ons webshopsysteem nóg beter te maken. Maar SEO komt niet alleen neer op techniek. Ook de inhoud van de website speelt een grote rol. Hierbij moet je denken aan relevante content van hoge kwaliteit, waar je ook nog eens je beste SEO-kennis op toepast. Dit kun je lezen in onze blog "Wat je absoluut moet weten over de 'Helpful Content'-update van Google".

Wil je dat we helpen met SEO? Neem dan contact met ons op.

Hoe veilig is een webshop van CM Specialist?

Elke 3 maanden laten we ons webshopsysteem volledig scannen door een externe partij die alle nieuwe, mogelijke kwetsbaarheden test. Als er uit deze test nieuwe kwetsbaarheden naar voren komen, lossen we die zo snel mogelijk op in onze nieuwe versie. Dat is ook nodig als je als webshopeigenaar wilt voldoen aan keurmerken zoals Thuiswinkel Waarborg.

Thuiswinkel zakelijk    Thuiswinkel zakelijk

Onze motorkap is dicht

Ons systeem is gesloten, in tegenstelling tot open-source. Daar staat de motorkap eigenlijk gewoon open, voor iedereen die eronder wil kijken. Bij ons is de motorkap dicht. Niemand kan zomaar in onze code kijken. Hierdoor is reverse engineering niet mogelijk.

Niet afhankelijk van hosting bij derde partijen

Daarnaast verzorgen wij zelf onze hosting bij een datacenter in Amsterdam. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van externe partijen. Wij weten dus ook precies welke modules en processen op onze machines draaien.

Hoe lang duurt het om een webshop te laten maken?

Het standaard antwoord is: dat verschilt. Maar meestal is het afhankelijk van hoe snel de klant het materiaal voor de webshop kan aanleveren. Hebben we deze informatie eenmaal ontvangen, dan kunnen we behoorlijk vlot leveren. Want:

 • Ons webshopsysteem van CM Specialist kan 'uit de doos' al echt enorm veel. De installatie van ons webshopsysteem kan binnen één week.
 • De vormgeving en techniek zijn twee aparte trajecten. Hierdoor kunnen we zowel aan de vormgeving als de techniek gelijktijdig werken. Ondertussen kun jij de webshop gewoon vullen, of kunnen we je B2B-webshop aan je ERP-pakket koppelen.

Soms kunnen we binnen twee weken opleveren, maar meestal is de doorlooptijd 4 tot 8 weken. Bij grotere maatwerktrajecten kan het nog wel eens 3 maanden duren. Maar in alle gevallen werken we met de Kanban-methode, een planbord waarbij de taken duidelijk verdeeld zijn.

Waarom een webshop van CM Specialist?

Een snelle webshop voor jou én je (potentiële) klanten

Ons webshopsysteem is enorm snel. Niet alleen de voorkant van onze B2B-webshops en B2C-webshops (of een combinatie daarvan), maar ook de achterkant van ons systeem is razendsnel. Die snelheid halen we omdat we ons webshopsysteem volledig zelf geschreven hebben. 

Snelheid is niet alleen belangrijk om hoger te scoren in zoekmachines, maar ook voor de gebruiksvriendelijkheid van je webshop. Tevreden klanten leveren omzet op, en komen graag nog eens terug. 

Veilig met eigen code

We werken niet met plug-ins van derde partijen zoals WordPress dat bijvoorbeeld wel doet. Het risico met dergelijke plug-ins is dat ze niet altijd geüpdatet worden door de makers, zodat ze een kwetsbaar doel zijn voor hackers. Wij updaten ons systeem regelmatig, inclusief alle koppelingen en functionaliteiten. Die gaan dus allemaal tegelijk mee.

Kennis van meerdere systemen

Ironisch genoeg staat onze naam CM Specialist voor Content Management Specialist. Het plan was dat we ons zouden aanbieden als specialisten in Drupal, Magento en WordPress. We hadden hier tenslotte al vanaf 2006 ervaring mee. Vlak nadat wij onze visitekaartjes hadden laten drukken besloten we toch om ons eigen systeem te bouwen. Inmiddels hebben wij een mooi doorontwikkeld product staan, perfect ingericht op e-commerce.

De ontwikkeling van open-source gaat hard en in principe is dit natuurlijk een mooi concept. Meerdere ontwikkelaars van over de hele wereld werken aan zo'n open-source-systeem, wat z'n voordelen heeft. Bij ons systeem is dit een kleiner team, dat gaat natuurlijk minder hard. Maar wat bij ons het grote verschil is: wij werken aan één systeem, waar we alles van weten. Geen losse plug-ins die elkaar kunnen bijten of niet kunnen samenwerken. In onze open-source-tijd hebben we er meerdere keren achter moeten komen dat bepaalde onderdelen na een update van een losse plug-in niet meer werkten. Wij waren toen wel 'genezen' van open-source.

Gedeelde interesses

Eigenlijk vind je het concept van open-source nog wel terug in ons webshopsysteem. Als klant A iets wil, bouwen we het zo dat klant B en C er ook nog iets aan hebben. Heeft klant C uiteindelijk behoefte aan een volgende uitbreiding van wat we net gebouwd hebben, dan hebben klant A en B daar ook weer profijt van van. Zo ontwikkelen we samen door. Waar iedereen profijt van heeft.

Veel ervaring

Zoals je hierboven wellicht al hebt gemerkt, zijn we heel ervaren. We hebben in 2021 al 120+ webshops en 90+ B2B-webshops gebouwd voor verschillende branches. Hierdoor zijn we heel breed georiënteerd.

Kan ik met iemand sparren over mijn webshop?

Ja, absoluut. Dat vinden wij zelfs heel erg leuk om te doen. We adviseren en stimuleren ondernemers graag, zeker omdat we zelf al meer dan 15 jaar ervaring hebben met e-commerce en met ondernemen. Maak gerust een afspraak met ons. We weten hoe belangrijk het is om feedback te krijgen op je ideeën waar je als ondernemer iets mee kunt. We nodigen je daarnaast ook graag uit voor een vrijblijvende demosessie bij ons op kantoor. Niks hoeft, alles mag. Natuurlijk komen we net zo graag naar Baarn.

Onze razendsnelle e-commerce krachtpatser

Ons webshopsysteem is krachtig en razendsnel. Het is speciaal ontwikkeld voor de groothandel, B2B-webshops en hun klanten. Maar ook perfect voor B2C webshops. Volledig ingericht op e-commerce en de groei van je onderneming in de regio Baarn. 

Daarbij kun je je webshop makkelijk uitbreiden met 50+ functionaliteiten en koppelingen zoals Exact, voor een vlekkeloze verbinding tussen je webshop en je boekhouding.

Een professionele shop van CM Specialist:

 • Standaard of op maat gemaakt
 • Supersnel en krachtig systeem
 • Stabiel en veilig
 • Gebouwd met SEO als uitgangspunt
 • Uitbreidbaar met 50+ functionaliteiten voor omzetverhoging
 • Gekoppeld met jouw ERP-systeem
 • Gekoppeld met iDEAL en andere betaalmethoden waaronder: Creditcard, Klarna, Afterpay

Webshop vormgeving in Photoshop

Webshop op maat laten maken

Je bent een ondernemer uit Baarn en je wilt bij CM Specialist je webshop laten maken. Hoe gaat dat nu in z'n werk?

Eerst stemmen we samen met jou af wat het doel en de doelgroep van de webshop is. Daarna nemen we alle wensen die je hebt met betrekking tot je webshop met je door, zoals: wat wil je met je webshop kunnen doen, wat wil je dat je webshop kan, hoe moet je webshop eruitzien? Wij adviseren en begeleiden je gedurende het hele traject. Waarbij ons doel altijd is: jouw webshop, jouw succes (en ons succes).

Bekijk alle webshop functies en commerciële tools.

Omdat we onze code zelf schrijven, kunnen we bouwen wat jij nodig hebt.

Webshopwensen: op maat gemaakt

Het webshopsysteem van CM Specialist is prima geschikt als 'standaard' webshop. Maar veel van onze klanten hebben behoefte aan maatwerk. Omdat we onze code zelf schrijven, kunnen we bouwen wat jij nodig hebt. We hebben alles in huis om je wensen te realiseren. 

Wij kunnen heel erg veel. Kijk maar eens bij onze klanten en laat ons weten wat je wilt. Graag brainstormen we met je over de mogelijkheden.

Wat kost een webshop laten maken?

Dat is een belangrijke vraag. Het antwoord is: afhankelijk van de wensen. Maar gemiddeld genomen tussen de 5.500 en 25.000 euro. Daar heb je dus een professionele B2C- of B2B-webshop voor. Of een combinatieshop waarbij je zowel B2B- en B2C-klanten bedient. We horen graag je verhaal en verwachtingen tijdens een kennismakingsgesprek. Daarna ontvang je van ons een passend prijsvoorstel of offerte.

Neem contact op

Deze bedrijven gingen je voor

Ikwilzitzakken.nl
Ikwilzitzakken.nl
CM Shop
Lindy's Patisserie
Lindy's Patisserie
CM Shop
Sani Luxury
Sani Luxury
CM Shop
 

Bekijk ons portfolio

Close-up van gras in een weiland
Foto: Jorien-Loman (Unsplash)

Wat we voor je kunnen doen

CM Specialist maakt webshops voor het MKB in Baarn en omgeving.

Ons webshopsysteem is vrij gemakkelijk te beheren. Je hoeft dus geen techneut te zijn. Ondernemers hebben niet alle tijd van de wereld en hoeven niet overal verstand van te hebben. Daarom hebben wij een simpel te bedienen webshopsysteem ontwikkeld voor iedereen.

Ons kantoor ligt aan de Haven van Huizen. Goed te bereiken vanuit Baarn, al komen we net zo graag jouw kant op!

Betrouwbaar, transparant en deskundig

Wij zijn een mensen-mens internetbureau, expert in webshops en websites, en volledig gericht op jou als klant.

We betrekken je graag in het hele project van A tot Z. Zo krijg je bij de start van de bouw van je webshop een link waarmee je de voortgang iedere dag kunt volgen. Zo houden we allebei vinger aan de pols.

Vanaf de start van het project heb je 100% inzicht in wat we doen en wat we van jou als klant verwachten. Zo zorgen we ervoor dat we allemaal weten waar ze aan toe zijn, wel zo prettig.

Benieuwd wat anderen over ons zeggen?

meeting met klant achter laptop

Ook CM Shop voor je business?

Join the club! Al meer dan 150 klanten doen zaken met CM Shop.
Neem nu contact met ons op
 

E-mail

Wij reageren z.s.m op de e-mail

 
 

Telefoon

 

Je webshop goed vindbaar in Google

De kans is groot dat je ons gevonden hebt toen je zocht naar: “Webshop laten maken in Baarn”. Wij blijven werken aan onze vindbaarheid in Google. Je ziet dat werken aan je SEO dus echt concreet wat oplevert.

Wat is SEO?

SEO betekent Search Engine Optimization, ofwel het optimaliseren van je webcontent voor de zoekmachines.

70% van de Nederlanders gebruikt Google Search om het product te vinden waar ze naar zoeken. Met SEO zorg je ervoor dat je beter vindbaar bent in de zoekmachines en er meer bezoekers naar je website of webshop komen. Ons webshopsysteem is gebouwd met SEO als uitgangspunt en heeft een solide technische basis voor uitstekende vindbaarheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de snelheid van je webshop.

Naast de technische kant van SEO, zul je SEO-wise ook aan de slag moeten met de inhoud van je website of webshop. Bijvoorbeeld het schrijven of verbeteren van (bestaande) teksten. 

Wil je weten hoe je webshop of website ervoor staat qua vindbaarheid? Laat ons dan een SEO-analyse doen van je webshop of website. Met een helder rapport én een plan van aanpak laten we zien welke stappen je moet ondernemen om je vindbaarheid te verbeteren.

Wil je met dit plan aan de slag maar heb je zelf geen tijd? Je kunt kiezen uit verschillende SEO-pakketten waarmee wij al je SEO-zaken regelen. Is dat geen fijn gevoel dat je weet dat er continu aan je vindbaarheid gewerkt wordt, zonder dat je er iets voor hoeft te doen?

zoekmachines google, bing, yahoo en duckduckgo

Responsive ontwerp

Responsive design: voor desktop, laptop, tablet en mobiel

Volledig responsive design

Wil je een webshop laten maken, dan is een responsive design een echte must. Veel bezoekers van je webshop gebruiken namelijk hun mobiel om jouw assortiment te bekijken. Responsive betekent dat bezoekers jouw webshop op elk apparaat kunnen bekijken, desktop, laptop, tablet en mobiel. Wij gaan voor de beste klantervaring. Jij ook?

Lees meer over responsive webdesign.

Zelf beheren of uitbesteden?

Wanneer je webshop is vormgegeven en gebouwd, moeten er nog teksten en afbeeldingen toegevoegd worden. Jij levert in principe alles aan, maar kom je er niet uit met je teksten of heb je geen tijd? Onze copywriter kan je helpen met het schrijven van de teksten. Of bestaande teksten redigeren. We werken op uurprijs. Neem contact met ons op voor een indicatie van de uren die we nodig hebben om jouw teksten te schrijven. Dan weet je meteen waar je aan toe bent.

Na oplevering van de webshop krijg je van ons een korte training waarin je leert hoe je zelf het beheersysteem (of cms-systeem) kunt gebruiken om je webshop zelf te onderhouden. Loopt je agenda vol, dan kun je ook het beheer aan ons uitbesteden.

Webshop beheren Amersfoort

Deze bedrijven uit Baarn gingen je voor

Ikwilzitzakken.nl
Ikwilzitzakken.nl
CM Shop
Leertouwer Bromfietsen
Leertouwer Bromfietsen
CM Shop

Bekijk ons portfolio

Vrijblijvend offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend bespreken wij de wensen

Wil je simpelweg even zien hoe ons pakket werkt en wat de mogelijkheden zijn? Of heb je een idee en ben je benieuwd of wij dit voor jou kunnen realiseren?

Een demonstratie of gesprek bij ons op kantoor is vrijblijvend. Ook in deze tijd staan wij voor je klaar, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Ik wil een offerte voor:

Hulp bij beheer van je webshop

In de korte training over ons cms-systeem, nemen we alleen de onderdelen met je door, die jij gaat gebruiken. Ons systeem is groot en uitgebreid, je hoeft echt geen dingen te leren die je niet nodig hebt. Tijd is kostbaar voor ondernemers.

Zelf aan de slag met uitgebreide video's

Heb je nog vragen of wil je nog iets nakijken, kijk dan bij onze hulpvideo's of vraag 'Hulp op afstand' aan. We kijken dan op je scherm met je mee. Zo krijg je persoonlijke hulp, ook als je niet om de hoek zit.

Ons systeem is altijd up-to-date

We blijven altijd werken aan ons systeem. Omdat we continu doorontwikkelen blijft je webshop snel, stabiel en veilig. Ook breiden we het systeem stapsgewijs uit door wensen en verzoeken van andere klanten te implementeren, waar iedereen weer van profiteert.

CM Specialist ondersteuning op imac

Aan de slag met CM Shop?

Join the club! Al meer dan 150 klanten doen zaken met CM Shop.
Neem nu contact met ons op
 

E-mail

Wij reageren z.s.m op de e-mail

 
 

Telefoon