Webshop laten maken Bussum

Wil je een échte professionele webshop laten maken in Bussum?

Je bent op zoek naar een ervaren internetbureau dat echte professionele webshops maakt in de regio Bussum. Een webshop die er goed uitziet, met een professioneel en strak design. Een krachtpatser die verkeer en verkooptransacties met gemak aankan. Zonder allerlei plug-ins van derde partijen, code waar je hoofd van gaat tollen, ingewikkelde handelingen die je moet verrichten (waar je heel technisch voor moet zijn), of een onbereikbare helpdesk. 

CM Specialist in Huizen heeft meer dan 15 jaar ervaring met het bouwen van webshops en websites voor ondernemers. Met het systeem van CM Specialist heb je een professionele, snelle webshop met een mooi en strak design. Een systeem dat altijd up-to-date is, met eindeloos veel mogelijkheden om je webshop uit te breiden.

Meer over webshops   Maak een afspraak

Voordelen:

  • Jouw internetbureau in de buurt (van Bussum)
  • Ons systeem is een echte e-commerce krachtpatser
  • Jouw webshop: snel, krachtig, stabiel en veilig 
  • Geen technische knobbel nodig
  • Je webshop ingericht voor de zoekmachines
Website ontwerp stadium in Photoshop

Bussum koepelkerk
Bussum, Koepelkerk

Bussum, een plaatje in het Gooi

De gemeente Bussum heeft veel moois te bieden aan bewoners en bezoekers. Een gezellig centrum met winkels en horeca, prachtige natuurgebieden, cultuur, nieuwe en oudere, karakteristieke woonwijken, en zelfs... twee stations.

Vanuit Bussum is ons kantoor in Huizen goed bereikbaar met de A27 of de A1. Zelfs met de fiets ben je er zo. Handig als je in de buurt zit, waardoor het makkelijk communiceren is.

Geschikt voor alle apparaten

Gebruikers moeten je webshop zonder problemen op alle apparaten kunnen bekijken. Bezoekers die een goede gebruikerservaring hebben, blijven langer in je webshop. Ook voor ondernemers die een professionele webshop willen laten maken in de regio Bussum, is responsive webdesign dus een absolute must.

Wij zorgen er overigens voor dat je website of webshop standaard de beste gebruiksvriendelijkheid heeft, en dus goed responsive is.

Responsive weergave cmspecialist.nl
Webshop laten maken Bussum overleg klant

Webshop op maat laten maken Bussum

Samen met jou, de klant

Hoe we te werk gaan? Dat doen we samen. Eerst stemmen we het doel en de doelgroep van de webshop af. Daarna nemen alle wensen met betrekking tot de webshop met je door, zoals: wat wil je met je webshop kunnen doen, wat wil je dat je webshop kan, hoe moet je webshop eruitzien. Wij adviseren en begeleiden je. Waarbij ons doel altijd is: jouw webshop, jouw succes!

Heb je extra wensen, behoeften of verzoeken? Geen probleem, wij maken je webshop geheel op maat.

Vindbaarheid Google webshop laten maken Bussum

Je webshop goed vindbaar in Google

Grote kans dat je ons gevonden hebt door te zoeken op: "Webshop laten maken Bussum". Onze websites en webshops zijn namelijk technisch klaargemaakt voor zoekmachines als Google, Yahoo, Bing en DuckDuckGo. Maar dat is niet alles, ons systeem heeft vele tools en functionaliteiten waarmee je de vindbaarheid van je webshop per pagina kunt verhogen. Daarmee heb je alvast een goede basis, maar daarna moet je écht aan de slag.

Als je webshop staat, is het slim om met SEO aan de slag te gaan, of SEA (betaald adverteren) in te zetten, zodat je zeker weet dat je concurrenten je niet voorbijgaan in de zoekresultaten.

Lees meer over SEO Online Marketing cases

Alle branches in Bussum

Het websitesysteem van CM Specialist biedt ondernemers in Bussum die een webshop willen laten maken, een professioneel, krachtig en snel systeem. Het CM Specialist webshopsysteem biedt alles wat je nodig hebt om bezoekers te trekken. Een stabiel en veilig systeem, uitbreidbaar met meer dan 50 slimme functionaliteiten voor webshops en websites. 

Duidelijk en makkelijk systeem

Het webshopsysteem van CM Specialist is gemakkelijk te beheren, je wilt als ondernemer in Bussum en omstreken natuurlijk geen kostbare tijd verliezen aan ingewikkelde cms-systemen, waar je een technische knobbel voor moet hebben. Je wilt gewoon vinden wat je zoekt, vlot kunnen werken, zonder omwegen. Het webshopsysteem van CM Specialist hebben we vanuit die visie ontwikkeld: een duidelijk dashboard met heldere iconen, waardoor je soepel door je webshop heen navigeert.

Wat kost een webshop laten maken?

Je kunt bij ons een professionele webshop laten maken vanaf 5.500 tot 25.000 euro. Daarvoor krijg je een professionele en complete shop die krachtig en snel is, technisch SEO-klaar, makkelijk te bedienen, en natuurlijk geschikt voor alle apparaten.

CMS beheermodule cm Shop

Ondersteuning

Na oplevering van je webshop krijg je een korte training zodat je makkelijk je weg kunt vinden in ons webshopsysteem. We nemen in deze training alleen de onderdelen door die jij gaat gebruiken, je bent dus geen tijd kwijt aan zaken die je niet nodig hebt.

We zorgen er ook voor dat je website altijd up-to-date is.

Lees meer in ons huidige versiebeheer

CM Specialist ondersteuning op imac

Zelf aan de slag met instructievideo's

Met onze uitgebreide ondersteuning en support, is het onderhouden van je webshop een eitje.

Wij hebben op onze website een supportpagina gemaakt waar je met behulp van video's en tekst alles leert over ons systeem. Mis je iets? Schroom dan niet om ons te mailen. Dan maken we een persoonlijke uitlegvideo voor je, en voegen we deze later toe aan het algemene overzicht, zodat anderen hier ook van kunnen profiteren.

We kijken met je mee

Heb je meer hulp nodig? Of vind je het makkelijk dat we even meekijken? Geen probleem, we bieden hulp op afstand.

Zo krijg je persoonlijke hulp, ook als je niet om de hoek zit.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend bespreken wij de wensen

Wil je simpelweg even zien hoe ons pakket werkt en wat de mogelijkheden zijn? Of heb je een idee en ben je benieuwd of wij dit voor jou kunnen realiseren?

Een demonstratie of gesprek bij ons op kantoor is vrijblijvend. Ook in deze tijd staan wij voor je klaar, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Ik wil een offerte voor: