Webshop laten maken in Den Haag

Starten met een webshop in de regio Den Haag?

Den Haag, mooie stad achter de duinen. Een stad die je moet leren kennen om haar nog mooier te vinden dan ze al is. Stad van ons landsbestuur, ambassades, expats, de Haagse Markt, de haven, de visafslag, ADO, en natuurlijk: het strand. Een cultuurstad met een diversiteit aan mensen en nationaliteiten, waaronder veel creatievelingen en ondernemers die ook online producten en diensten verkopen.

We weten wat belangrijk is voor ondernemers in Den Haag

Woon je in Den Haag en wil een webshop laten bouwen? Dan wil je een professionele webshop die perfect aansluit bij je bedrijf en je wensen. Een shop die het altijd doet, makkelijk te beheren is en waar je op kunt vertrouwen.

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met het bouwen van professionele webshops en websites. We hebben veel geluisterd naar ondernemers en weten wat belangrijk is voor de online handel: een webshop die krachtig en razendsnel is, stabiel en veilig. Speciaal ontwikkeld voor groothandels en B2B e-commerce en/of de consumentenmarkt.

Ons webshopsysteem CM Shop

We kunnen een lang en ingewikkeld verhaal vertellen over wat ons webshopsysteem CM Shop allemaal kan, maar als ondernemer wil je het gewoon zien en ervaren.

Wil je een compleet werkende webshop in actie zien? Druk op de knop en vraag een vrijblijvende demosessie aan.

Meer over webshops Vraag gratis demo aan

Webshop laten maken in Den Haag

De pier van Scheveningen in Den HaagFoto: Reinier van Es (Pexels)

Webshops voor ondernemers in Den Haag

Wij bouwen webshops voor startende en ervaren ondernemers in Den Haag. Voor bedrijven die groothandels of juist consumenten als klanten hebben. Maar we bouwen ook webshops voor ondernemers die een B2B-webshop én een B2C-webshop willen combineren.

Ons webshopsysteem is geschikt voor kleine, middelgrote en grote webshops in allerlei branches in Den Haag en omgeving. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Koffie, chocolade, suikerwerk, levensmiddelen en drank
 • Techniek, fietsen en bromfietsen
 • Consumentenartikelen
 • Juweliers en sieradenmakers

Veelgestelde vragen

Over ons systeem CM Shop

Waarom is CM Shop zo goed vindbaar?

Goed gevonden worden in de omgeving van Den Haag en daarbuiten is enorm belangrijk, daarom hebben wij ons systeem volledig omgebouwd. We noemen dit 'SEO by design'. Dit betekent dat we elke pagina volledig kunnen sturen op zoekmachineoptimalisatie (SEO) met het toevoegen van metatitels, metatags, metadescriptions etc. Zo ook te lezen in onze blogpost.

Wij hebben regelmatig overleg met externe partijen om de vindbaarheid van ons pakket CM Shop nóg beter te maken. Maar SEO komt niet alleen neer op techniek. Ook de inhoud van de website speelt een grote rol. Sterker nog, dat is tegenwoordig eigenlijk nog belangrijker. 'Content is king' wordt er vaak gezegd.

Om de teksten goed op orde te krijgen, om met de juiste zoekwoorden gevonden te worden en om te werken aan de conversie van je webshop, bieden we een compleet marketingplan aan waarmee je zelf uit de voeten kunt. We kunnen je daarin ook begeleiden. Daar zit natuurlijk wel een kostenplaatje aan, maar het is resultaat is heel goed meetbaar, dus je ziet direct of het je wat oplevert.

Hoe veilig is CM Shop?

Elke 3 maanden laten we ons CM Shop-systeem volledig scannen door een externe partij die alle nieuwe, mogelijke kwetsbaarheden test. Als er uit deze test nieuwe kwetsbaarheden naar voren komen, lossen we die zo snel mogelijk op in onze nieuwe versie. Dat is ook nodig als je als webshopeigenaar wilt voldoen aan keurmerken zoals Thuiswinkel Waarborg.

Thuiswinkel zakelijk    Thuiswinkel zakelijk

Onze motorkap is dicht

Ons systeem is gesloten, in tegenstelling tot open-source. Daar staat de motorkap eigenlijk gewoon open, voor iedereen die eronder wil kijken. Bij ons is de motorkap dicht. Niemand kan zomaar in onze code kijken. Hierdoor is reverse engineering niet mogelijk.

Niet afhankelijk van hosting bij derde partijen

Daarnaast verzorgen wij zelf onze hosting bij een datacenter in Amsterdam. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van externe partijen. Wij weten dus ook precies welke modules en processen op onze machines draaien.

Wat is de doorlooptijd van het maken van een webshop?

Het standaard antwoord is: dat verschilt. Maar meestal is het afhankelijk van de klant. Er moet namelijk vrij veel aangeleverd worden. Hebben we deze informatie eenmaal ontvangen, dan kunnen we behoorlijk vlot leveren. Want:

 • Ons webshopsysteem CM Shop kan "uit de doos" al echt enorm veel. De installatie van CM Shop kan binnen één week.
 • De vormgeving en techniek zijn 2 aparte trajecten. Hierdoor kan er zowel aan de vormgeving als techniek gelijktijdig gewerkt worden. Ondertussen kun jij de webshop gewoon vullen, of kunnen we jouw B2B webshop aan jouw ERP-pakket koppelen.

Soms kunnen we binnen 2 weken opleveren, maar meestal is de doorlooptijd 4 tot 8 weken. Bij grotere maatwerktrajecten kan het nog wel eens 3 maanden duren. Maar in alle gevallen werken we met een planbord waarbij de taken duidelijk verdeeld zijn; de Kanban-methode.

Waarin onderscheidt CM Shop zich van een andere webshop?

Snelheid, voor zowel bezoeker als webshopbeheerder

Wat ons systeem echt kenmerkt is de enorme snelheid. Niet alleen de voorkant van onze B2B-webshops zijn snel, maar ook de achterkant van ons systeem. Die snelheid halen we omdat we ons systeem CM Shop volledig zelf geschreven hebben. Hierdoor hebben we totale controle over wat er gebeurt.

Snelheid is niet alleen belangrijk om hoger te scoren in zoekmachines, maar ook voor de bezoekers die jouw website gebruiken én wanneer jij zelf aan je website werkt. En dat laatste wordt (vinden wij) te vaak vergeten. Dat is één van de redenen waarom wij zelf een systeem hebben ontwikkeld.

Veiligheid met eigen code

We werken niet met plug-ins van derde partijen zoals WordPress dat bijvoorbeeld wel doet. Het risico met dergelijke plug-ins is dat ze niet altijd geüpdatet worden door de makers, zodat ze een kwetsbaar doel zijn voor hackers. Wij updaten ons systeem regelmatig, inclusief alle koppelingen en functionaliteiten. Die gaan dus allemaal tegelijk mee.

Kennis van meerdere systemen

Ironisch genoeg staat onze naam voor Content Management Specialist. Het plan was dat we ons zouden aanbieden als specialisten in Drupal, Magento en WordPress. We hadden hier tenslotte al vanaf 2006 ervaring mee. Vlak nadat wij onze visitekaartjes hadden laten drukken besloten we toch om ons eigen systeem te bouwen.

De ontwikkeling van open-source gaat hard en we vinden het in principe een prachtig concept. Meerdere ontwikkelaars van over de hele wereld werken aan zo'n open-source-systeem, wat natuurlijk zijn voordelen heeft. Bij ons systeem is dit een team van 10 mensen, dat gaat natuurlijk minder hard. Maar wat bij ons het grote verschil is: wij werken aan één systeem. Geen losse plug-ins die elkaar kunnen bijten of niet kunnen samenwerken. In onze open-source-tijd hebben we er meerdere keren achter moeten komen dat bepaalde onderdelen na een update van een losse plug-in niet meer werkten. Wij waren toen wel "genezen" van open-source.

Gedeelde interesses

Eigenlijk vind je het concept van open-source nog wel terug in ons CM Shopsysteem. Als klant A iets wil, bouwen we het zo dat klant B en C er ook nog iets aan hebben. Heeft klant C uiteindelijk behoefte aan een volgende uitbreiding van wat we net gebouwd hebben, dan hebben klant A en B daar ook weer profijt van van. Zo ontwikkelen we samen door.

Veel ervaring

Zoals je hierboven wellicht al hebt gemerkt, zijn we heel ervaren. We hebben in 2021 al 120+ webshops en 90+ B2B-webshops gebouwd voor verschillende branches. Hierdoor zijn we heel breed georiënteerd.

Kan ik met iemand sparren over mijn ideeën voor een webshop?

Ja, absoluut. Dat vinden wij zelfs een heel erg leuk aspect aan ons werk. We adviseren en stimuleren ondernemers graag, zeker omdat we zelf al meer dan 15 jaar ervaring hebben met e-commerce en met ondernemen. Maak gerust een afspraak met ons. We nodigen je daarnaast ook graag uit voor een vrijblijvende demosessie bij ons op kantoor. Mocht dat niet uitkomen, komen we net zo graag naar Den Haag.

CM Shop, onze razendsnelle krachtpatser

Ons webshopsysteem CM Shop is krachtig en razendsnel. Speciaal ontwikkeld voor de groothandel, B2B-webshops en hun klanten, maar ook perfect voor B2C webshops. Volledig ingericht op e-commerce en de groei van je onderneming in Den Haag. 

Daarbij kun je je webshop makkelijk uitbreiden met 40+ functionaliteiten en koppelingen zoals Exact, voor een vlekkeloze verbinding tussen je webshop en je boekhouding.

Een professionele shop met CM Shop:

 • Standaard of op maat gemaakt
 • Supersnel en krachtig systeem
 • Stabiel en veilig
 • Gebouwd met SEO als uitgangspunt
 • Uitbreidbaar met 40+ functionaliteiten voor omzetverhoging
 • Gekoppeld met jouw ERP-systeem
 • Gekoppeld met iDEAL en andere betaalmethoden waaronder: Creditcard, Klarna, Afterpay

Webshop vormgeving in Photoshop

Webshop op maat laten maken in Den Haag

Hoe gaat dat nu z'n werk? We stemmen eerst samen met jou het doel en de doelgroep van de webshop af. We nemen al je wensen met betrekking tot de webshop met je door, zoals: wat wil je met je webshop kunnen doen, wat wil je dat je webshop kan, hoe moet je webshop eruitzien? Wij adviseren en begeleiden je. Waarbij ons doel altijd is: jouw webshop, jouw succes (en ons succes).

Bekijk alle webshop functies en commerciële tools.

Omdat we onze code zelf schrijven, kunnen we bouwen wat jij nodig hebt. Ons team programmeurs en designers werken naadloos samen om al je wensen te realiseren.

Specifiek maatwerk gewenst?

Ons webshopsysteem CM Shop is prima geschikt voor een 'standaard' webshop. Maar veel van onze Haagse klanten hebben behoefte aan maatwerk. Omdat we onze code zelf schrijven, kunnen we bouwen wat jij nodig hebt. Ons team programmeurs en designers werken naadloos samen om al je wensen te realiseren.

Wij kunnen heel erg veel. Kijk maar eens bij onze klanten en laat ons weten wat je wilt. Graag brainstormen we over de mogelijkheden.

Wat kost een webshop laten maken?

Dat is afhankelijk van je wensen. Maar gemiddeld genomen tussen de 5.500 en 25.000 euro. We horen graag je verhaal en verwachtingen tijdens een kennismakingsgesprek. Daarna ontvang je van ons een passend prijsvoorstel of offerte.

Neem contact op

Deze bedrijven uit Den Haag gingen je voor

 
Harddata Systems
Harddata Systems
CM Shop
WéBé
WéBé
CM Shop
 

Bekijk ons portfolio

Binnenstad Den Haag

Wat we voor jou kunnen doen

CM Specialist maakt webshops voor het MKB in Den Haag en omgeving.

We zijn trots op ons webshopsysteem. Daarbij is ons systeem heel eenvoudig te beheren. Je hoeft als ondernemer niet overal verstand van te hebben, toch?

Ons kantoor ligt aan de A27 in Huizen. Goed te bereiken vanuit Den Haag, al komen we net zo graag jouw kant op!

Betrouwbaar, transparant en deskundig

Wij zijn als internetbureau helemaal gericht op jou als klant en betrekken je graag in het hele project van A tot Z. Bij de start van de bouw van je webshop ontvang je een link waarmee je de voortgang kunt bekijken, wanneer je maar wilt. Zo houden we allebei vinger aan de pols.

Van begin tot eind leggen we alles op tafel en is het 100% inzichtelijk wat we doen en wat we van jou als klant verwachten. Zo zorgen we ervoor dat beide partijen weten waar ze aan toe zijn, wel zo prettig.

Benieuwd wat anderen over ons zeggen?

meeting met klant achter laptop

Ook CM Shop voor je business?

Join the club! Al meer dan 150 klanten doen zaken met CM Shop.
Neem nu contact met ons op
 

E-mail

Wij reageren z.s.m op de e-mail

 
 

Telefoon

 

Jouw webshop goed vindbaar in Google

De kans is groot dat je ons gevonden hebt door te zoeken op: “Webshop laten maken Den Haag”. We werken continu aan het optimaliseren van onze content om beter gevonden te worden in de zoekmachines. Je ziet dat werken aan je SEO dus echt concreet wat oplevert.

Wat is SEO?

SEO betekent Search Engine Optimization, ofwel het optimaliseren van je webcontent voor de zoekmachines.

70% van de Nederlanders gebruikt Google Search om het product te vinden wat ze zoeken. Met SEO zorg je ervoor dat je beter vindbaar bent in de zoekmachines en er meer bezoekers naar je website of webshop komen. Ons webshopsysteem is gebouwd met SEO als uitgangspunt en heeft een solide technische basis voor uitstekende vindbaarheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de snelheid van je webshop.

Naast de technische kant van SEO, zul je ook aan de slag moeten met de inhoud van je website of webshop. Bijvoorbeeld het schrijven of verbeteren van (bestaande) teksten. Lees ons blog SEO? Dat kost toch alleen maar geld?

Heb je al een website of webshop, en wil je weten hoe je ervoor staat met je vindbaarheid? Laat ons dan een SEO-analyse doen van je webshop of website, met een helder plan van aanpak dat laat zien welke stappen je moet ondernemen om je vindbaarheid te verbeteren.

Wil je met dit plan aan de slag maar heb je zelf geen tijd? Je kunt kiezen uit verschillende SEO pakketten waarmee wij al je SEO-zaken regelen. 

zoekmachines google, bing, yahoo en duckduckgo

Responsive design webshop Canlux

Volledig responsive

Je webshop moet natuurlijk voor iedereen toegankelijk zijn op elk apparaat.

Ons webshopsysteem is standaard responsive. Dit betekent dat de pagina's van je webshop zich aanpassen aan het apparaat van de gebruiker. Of deze nu via een computer of laptop je webshop bezoekt, of via een tablet of mobiel. Daarbij kun je er altijd voor kiezen om bepaalde onderdelen juist wel op grote schermen te tonen, maar niet op kleine schermen of andersom.

Lees meer over responsive webdesign.

Zelf beheren of uitbesteden?

Wanneer je webshop is vormgegeven en gebouwd, moeten er nog teksten en afbeeldingen toegevoegd worden. Jij levert in principe alles aan, maar kom je er niet uit met je teksten of heb je geen tijd? Onze copywriter kan je helpen met het schrijven van de teksten. Of bestaande teksten redigeren.

Na oplevering van de webshop krijg je van ons een korte training waarin je leert hoe je zelf het beheersysteem (of CMS-systeem) kunt gebruiken om je webshop zelf te onderhouden. Loopt je agenda vol, dan kun je het beheer ook aan ons uitbesteden.

Bekijk onze ondersteuningsvideo's

Webshop beheren Den Haag

Deze bedrijven uit Den Haag gingen je voor

 
Harddata Systems
Harddata Systems
CM Shop
WéBé
WéBé
CM Shop
 

Bekijk ons portfolio

Support en ondersteuning

In de korte training over ons cms-systeem nemen we alleen de onderdelen met je door, die jij gaat gebruiken. Ons systeem is groot en uitgebreid, je hoeft geen dingen te leren die je niet nodig hebt.

Zelf aan de slag met uitgebreide video's

Heb je nog vragen of wil je nog iets nakijken, kijk dan bij onze hulpvideo's of vraag 'Hulp op afstand' aan. We kijken dan op je scherm met je mee. Zo krijg je persoonlijke hulp, ook als je niet om de hoek zit.

Ons systeem altijd up-to-date

We ontwikkelen continu door aan ons systeem. Zo blijft je webshop snel, stabiel en veilig. Ook breiden we uit door wensen en verzoeken van klanten, waar iedereen weer van profiteert.

Bekijk het versiebeheer

CM Specialist ondersteuning op imac vanuit Den Haag

Vrijblijvend offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend bespreken wij de wensen

Wil je simpelweg even zien hoe ons pakket werkt en wat de mogelijkheden zijn? Of heb je een idee en ben je benieuwd of wij dit voor jou kunnen realiseren?

Een demonstratie of gesprek bij ons op kantoor is vrijblijvend. Ook in deze tijd staan wij voor je klaar, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Ik wil een offerte voor: