Webshop laten maken in Eemnes

Professionele webshop laten maken in de regio Eemnes?

Ben je ondernemer in de regio Eemnes en wil je een professionele webshop laten maken? Of werkt je huidige webshop niet zoals je zou willen?

CM Specialist in Huizen heeft meer dan 15 jaar ervaring met het bouwen van websites en websites. Met ons websitesysteem CM Shop heb je een professionele en supersnelle webshop. Zowel aan de voorkant als de achterkant. Een systeem dat altijd up-to-date is, met eindeloos veel mogelijkheden om uit te breiden.

Meer over webshops   Maak een afspraak

Voordelen:

  • Een krachtpatser voor e-commerce
  • Een aantrekkelijk design dat je doelgroep verleidt
  • Snel, krachtig, stabiel en veilig
  • Makkelijk je webshop zelf onderhouden
  • Je webshop technisch klaar voor de zoekmachines
Website ontwerp stadium in Photoshop

Eemnes weiland met eend

Eemnes

Eemnes, een dorp dat veel mensen tot het Noord-Hollandse Gooi rekenen, maar dat eigenlijk nog net bij Utrecht hoort. Wie aan Eemnes denkt, ziet vooral de prachtige Wakkerendijk, de boerderijen en monumentale huizen voor zich, en een vlak landschap van groene weilanden. 

Maar Eemnes kent ook fijne en ruime woonwijken, aangroei van spiksplinternieuwe woongebieden en een bedrijventerrein. Voor ondernemers uit Eemnes die een webshop willen laten maken, is ons kantoor in Huizen dichtbij, en makkelijk en snel bereikbaar.

Responsive design: ook voor tablet en mobiel

We zorgen ervoor dat jouw webshop voor alle gebruikers moeiteloos op alle apparaten te zien is. Bezoekers die een goede gebruikerservaring hebben, blijven namelijk langer op je webshop. En winkelbezoekers die langer blijven... 

Responsive design is een must. Ook voor ondernemers die een professionele webshop willen laten maken in de regio Eemnes.

Responsive weergave cmspecialist.nl
Webshop laten maken Hilversum overleg klant

Webshop op maat laten maken Eemnes

Samen met jou, de klant

Voordat we beginnen met het bouwen van je webshop, stemmen we samen met jou eerst het doel en de doelgroep van de webshop af. We nemen al je wensen met betrekking tot de webshop met je door, zoals: wat wil je met je webshop kunnen doen, wat wil je dat je webshop kan, hoe moet je webshop eruitzien. Wij adviseren en begeleiden je van A tot Z. Waarbij ons doel altijd is: jouw webshop, jouw succes!

Heb je extra wensen, behoeften of verzoeken? Geen probleem, wij maken je webshop geheel op maat.

Vindbaarheid Google webshop laten maken Hilversum

Je webshop goed vindbaar in Google

Er is een grote kans dat je ons gevonden hebt door te zoeken op: “Webshop laten maken Eemnes”. Onze websites en webshops zijn technisch klaargemaakt voor zoekmachines als Google, Yahoo, Bing en DuckDuckGo. Maar dat is niet alles, het webshopsysteem van CM Specialist heeft nog vele tools en functionaliteiten waarmee je de vindbaarheid per pagina kunt verhogen. Een hele goede start, maar dan ben je er nog niet.

Na oplevering van de website is het slim om permanent aan je SEO te blijven werken, of SEA (betaald adverteren) in te zetten, zodat je zeker weet dat je concurrenten je niet voorbijgaan in de zoekresultaten.

Lees meer over SEO

Elke branche in Eemnes

Ons websitesysteem biedt ondernemers in de regio Eemnes die een webshop willen laten maken, een professioneel, krachtig en snel systeem. CM Specialist webshopsysteem biedt alles wat je nodig hebt om bezoekers te trekken. Een stabiel en veilig systeem, uitbreidbaar met meer dan 50 slimme functionaliteiten zoals pop-up's, lijstenmodules, fotoalbums, formulieren, meerdere talen en nog veel meer.

Helder en makkelijk systeem

Ons webshopsysteem is gemakkelijk te beheren, je wilt als ondernemer in Eemnes en omstreken geen tijd verliezen aan ingewikkelde cms-systemen maar vlot kunnen werken. Het webshopsysteem van CM Specialist heeft een duidelijk dashboard en heldere iconen, en laat je soepel door je website heen navigeren.

Wat kost een webshop laten maken?

Je kunt bij ons een professionele webshop laten maken vanaf 4000 euro. Daarvoor heb je een professionele en complete shop die krachtig en snel is, technisch SEO-klaar, makkelijk te onderhouden en geschikt voor alle apparaten.

CMS beheermodule cm Shop

Ondersteuning

Na oplevering van je CM Specialist webshop krijg je een korte training zodat je makkelijk je weg kunt vinden in ons systeem. We nemen in deze training alleen de onderdelen door die jij gaat gebruiken, je bent dus geen tijd kwijt aan zaken die je niet nodig hebt.

Ook zorgen we ervoor dat je website technisch altijd up-to-date is. Dus geen gedoe met plug-ins van derde partijen die verlopen zijn. 

Lees meer in ons huidige versiebeheer

CM Specialist ondersteuning op imac

Zelf aan de slag met uitgebreide video's

Met onze uitgebreide ondersteuning en support is het onderhouden van je webshop een eitje.

Wij hebben op onze website een support-pagina gemaakt waar je met behulp van video's en tekst alles leert over ons systeem. Mis je iets? Schroom dan niet om ons te mailen. Dan maken we een persoonlijke uitleg-video voor je, en voegen we deze later weer toe aan het overzicht.

We kijken met je mee

Heb je meer hulp nodig? Of vind je het makkelijk dat we even meekijken? Geen probleem, we bieden hulp op afstand.

Zo krijg je persoonlijke hulp, ook als je niet om de hoek zit.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend bespreken wij de wensen

Wil je simpelweg even zien hoe ons pakket werkt en wat de mogelijkheden zijn? Of heb je een idee en ben je benieuwd of wij dit voor jou kunnen realiseren?

Een demonstratie of gesprek bij ons op kantoor is vrijblijvend. Ook in deze tijd staan wij voor je klaar, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Ik wil een offerte voor: