Webshop laten maken Hilversum

Professionele webshop laten maken in Hilversum?

Jij en jouw bedrijf in Hilversum zijn op zoek naar een bedrijf dat voor jou een professionele webshop kan ontwerpen en bouwen? Dan hoef je niet verder te zoeken, neem contact met ons op! Wij zijn ons bewust van het belang van een goede webshop om jouw bedrijf in de markt te zetten!

Ons internetbureau staat voor​

  • Uniek vormgegeven webshops
  • Goed vindbaar in de zoekmachines
  • Gemakkelijk zelf uw webshop bijhouden
  • Webshops die omzet genereren

Wilt je meer weten?   Maak een afspraak

Webshop laten maken Hilversum
Beeld en Geluid Hilversum

Wat wij voor jou kunnen doen

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites en webshops in en rondom Hilversum!

Onze webshops zijn niet alleen mooi in vormgeving, maar ook makkelijk zelf te onderhouden. Wij liggen strategisch gelegen vlakbij de A27 in Huizen. Wij zijn uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen in de “Media Stad” en zien dat er veel bedrijvigheid is in en rondom dit prachtige dorp gekenmerkt door de nationale radio en televisie die hier gevestigd zitten.

Jouw webshop goed vindbaar in Google

Grote kans dat je gezocht hebt op: “Webshop laten maken Hilversum”.

In dat geval is het niet verbazingwekkend dat je ons hebt gevonden. Dit is namelijk onze specialiteit. Goede webshops vormgeven, bouwen en vindbaar maken op het wereldwijde web. Ons eigen CMS systeem zorgt voor een gemakkelijke manier om jouw eigen webshop up-to-date te houden en ten alle tijden zelf de inhoud te kunnen laten wijzigen. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen lokaal, maar ook nationaal goed te vinden bent in alle zoekmachines.

Wil je meer informatie? of gewoon ideeën uitwisselen?

Maak een afspraak

Vindbaarheid in Hilversum
Responsive ontwerp Hilversum

Voor tablet en mobiel

In het nieuwe digitale landschap zijn smartphones en tablet tegenwoordig niet meer weg te denken, daarom is het belangrijk dat jouw webshop responsive is. Dit zorgt ervoor dat ongeacht welk medium jouw bezoeker gebruikt, de webshop altijd in optimale vorm wordt gepresenteerd. Het is mogelijk om de webshop als niet responsive te bouwen, maar dit is niet iets dat wij je zullen adviseren.

Lees meer over responsive webdesign.

Zelf je webshop beheren of uitbesteden?

Nadat je akkoord geeft op de in samenspraak ontwikkelde vormgeving gaan wij deze uitbouwen in ons CMS systeem. Alvorens de door jou aangeleverde informatie op de webshop te plaatsen. Indien je hulp nodig hebt met het creëren van de content voor jouw webshop kunnen wij in samenspraak de hulp van een tekstschrijver en/of fotograaf inschakelen.

Je krijgt van ons uiteraard ook een training om je wegwijs te maken in het CMS systeem.

Webshop zelf beheren Hilversum

Deze bedrijven uit Hilversum gingen je voor

WERK Advocaten
WERK Advocaten
Website
[[LIJSTITEM][231][Vcura]][[LIJSTITEM][113][Mout Hilversum]]

Bekijk ons portfolio