Webshop laten maken Huizen

Een goed vindbare webshop?

Ben je opzoek naar een internet bureau uit Huizen die een website goed vindbaar kan maken? Wij maken al meer dan 8 jaar websites en webshops welke goed gevonden worden vanuit ons kantoor in Huizen. Zeer waarschijnlijk ben je ook in Huizen gevestigd. Een voordeel van een internet bureau bij je om de hoek is dat we gemakkelijk bij elkaar langs kunnen komen om de wensen en aanpassingen te bespreken.

Enkele mogelijkheden

  • Op maat vormgegeven webshops
  • Zéér goed vindbaar in zoekmachines
  • Commerciële tools voor omzetverhoging
  • Wij koppelen de webshop aan jouw ERP systeem
  • Webshop laten maken met iDeal en andere betaalmethoden waaronder: Creditcard, Klarna, Afterpay.

Meer over webshops Vraag gratis demo aan 

Ontwerp website in Photoshop
Groothandel webshop als offerte module

Webshop op maat vormgegeven

Ons team van vier specialisten heeft samen al ruim 25 jaar ervaring in het bouwen van websites en webshops voor het midden- en kleinbedrijf.

Ons kantoor is gevestigd aan de Ambachtsweg 55 D in Huizen in het Gooi. We zitten in het gebouw met een rode band er om heen, ter hoogte van de haven. We hebben een prachtig uitzicht op de bootjes. 

Deze klanten uit Huizen gingen je voor

 
Circle Wines
Circle Wines
CM Shop
Favoriete Mode
Favoriete Mode
CM Shop
Excellent Jewelry
Excellent Jewelry
CM Shop
 

Bekijk ons portfolio

Jouw webshop goed vindbaar in Google

De kans is groot dat je hebt gezocht op “Webshop laten maken Huizen”. Je krijgt in dit geval ons als zoekresultaat te zien omdat dat nou nét is waar we goed in zijn. Websites en webshops ontwerpen, bouwen en vervolgens goed vindbaar maken in de zoekmachines. Ons in huis ontwikkelde CMS-systeem zorgt ervoor dat jouw webshop makkelijk gevonden wordt. Samen met een training zorgen we er voor dat jouw website niet alleen in Huizen goed gevonden wordt, maar ook daarbuiten. 

Meer informatie of gewoon eens vrijblijvend sparren?

Maak een afspraak

Kalkovens in Huizen
Groothandel webshop prijsafspraken

Voor tablet en mobiel

Tegenwoordig zijn mobiele telefoons en tablets niet meer weg te denken. Daarom leveren wij een responsive design voor een scherp tarief. Responsive betekent dat er voor elk apparaat een speciale weergave beschikbaar is om zo de bezoeker de beste ervaring te geven. Je kunt er ook voor kiezen om dit niet te doen, maar dan moet je wel met een goede reden komen.

Lees meer over responsive webdesign.

Zelf je webshop beheren of uitbesteden?

Samen met jou stemmen we als eerst de vormgeving af. Als deze akkoord is werken wij de website uit naar ons CMS. Daarna voegen wij alle teksten en afbeeldingen in die je bij ons aanlevert. Eventueel kunnen we hierin samenwerken met een fotograaf of tekstschrijver. Als dat gereed is krijg je van ons een uitgebreide training zodat je zelf ook pagina’s kunt toevoegen en bewerken.

Groothandel webshop Afgesloten informatie en documenten