Artikel assortimenten

Koppel gemakkelijk artikelsets aan jouw debiteuren en laat hen enkel de producten zien die zijn afgesproken

Definieer zelf artikelsets

Koppel specifieke artikelsets aan jouw debiteuren. Zo zien zij enkel de producten die jij wilt dat ze zien.

Je kunt artikelsets samenstellen en deze aan de gewenste debiteur koppelen. Op die manier krijgt de betreffende debiteur enkel de voor hem beschikbare artikelen te zien. Zo kun je in een keer het juiste assortiment beschikbaar stellen aan een of meerdere debiteuren.

Wanneer een artikelset wordt aangepast / ge-update wordt dit automatisch gepushed naar alle gekoppelde debiteuren.

Artikelsets koppelen

Artikelen uitzonderen

Artikelen uitsluiten per debiteur

Sluit artikelen binnen een artikelset uit voor een specifieke debiteur.

Het kan zijn dat verschillende debiteuren nagenoeg dezelfde artikelen inkopen / verkopen. Dan is het handig als je deze debiteuren kan voorzien van dezelfde artikelset zodat je niet een nagenoeg identieke artikelset hoeft samen te stellen. Daarom is het mogelijk om per debiteur specifieke artikelen uit te sluiten.

Dit scheelt werk en zorgt ervoor dat je met minder artikelsets te werk kan gaan, maar wel elke debiteur kan voorzien van maatwerk.

Extra artikelen toekennen

Voeg een of meerdere artikelen toe aan een specifieke debiteur.

Het kan zijn dat een debiteur zijn assortiment wilt uitbreiden, maar reeds is gekoppeld een artikelset waar meerdere debiteuren aan zijn gekoppeld. Het is in dit geval mogelijk om dat ene nieuwe artikel als extra artikel toe te kennen aan een specifieke debiteur. Op deze manier hoef je geen nieuwe artikelset aan te maken.

voorbeeld

voorbeeld

Seizoensgebonden artikelen

Stel makkelijk een extra seizoensgebonden assortiment beschikbaar aan jouw debiteuren.

Bijvoorbeeld tijdens de feestdagen kun je gemakkelijk een extra assortiment beschikbaar stellen voor jouw debiteuren. Denk bijvoorbeeld aan specifieke artikelen voor de feestdagen. Deze zijn na het verlopen van de gewenste periode ook gemakkelijk weer te verwijderen uit het assortiment van de klant. 

Zo kun je bijvoorbeeld in december gemakkelijk een kerstassortiment toevoegen aan de beschikbare producten voor een klant en deze na de feestdagen weer gemakkelijk weghalen. 

Artikel assortimenten voor CM Shop

Met de artikel assortimenten kan CM Shop nog beter worden ingezet voor diverse klantgroepen.

Stel artikelsets samen en koppel deze aan de gewenste debiteur. Op deze manier heb je het juiste assortiment beschikbaar voor één of meerdere debiteuren. Daarnaast kan je eenvoudig artikelen uitsluiten die niet van toepassing zijn bij een debiteur met dezelfde artikelset.

Wat kost het?
500,-

éénmalig

20,-

per maand