Webshop koppelingen

Bundel de krachten van onze webshop met onze partners

Met behulp van koppelingen kun je jouw webshop uitbreiden met o.a. ERP-Pakketten, transporteurs en beoordelingen. De onderstaande koppelingen zijn momenteel beschikbaar voor CM Shop.

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de meest gestelde vragen over de koppelingen

Welke koppeling heb ik nodig?

Er zijn verschillende soorten koppelingen, welke voor jouw webshop geschikt is wordt duidelijk door de volgende vragen te beantwoorden:

 1. Wil jij artikelen beheren vanuit een andere omgeving?
  Kies dan voor een "ERP-Pakket"
 2. Wil jij betaalmethodes zoals iDeal gebruiken?
  Kies dan voor een "Betaalprovider"
 3. Wil jij een transporteur zoals PostNL koppelen met de webshop?
  Kies dan voor een "Transporteur"
 4. Wil jij klantbeoordelingen verzamelen na versturen van de orders?
  Kies dan voor een koppeling met een "Klantbeoordeling". Wist jij dat een Keurmerk zoals KiyOh en WebwinkelKeur extra waarde toevoegd aan jouw webshop?
 5. Wil jij dat adressen automatisch worden aangevuld?
  Met de "Postcode.nl" koppeling worden de aanvullende adresgegevens automatisch berekend en aangevuld aan de hand van de ingevoerde postcode.

Wij adviseren om altijd meer informatie te vergaren op de website van de koppeling zelf. Wij hebben de koppelingen alvast voor je gebundeld in onderdelen per soort.

Waar kan ik een koppeling aanvragen?

Heb je een voorkeur voor een koppeling en staat de koppeling op deze pagina genoemd? Doorgaans heb je voor elke koppeling een account nodig bij de externe partij. Met dit account kunnen wij de koppeling voor je inregelen.

Heb je liever dat wij alles voor je uit handen nemen? Dan doen wij dit graag. Laat ons weten naar welke koppeling jouw voorkeur uit gaat en wij zorgen voor de rest.

Wat zijn de prijzen van de koppelingen?

De meeste koppelingen bestaan uit een eenmalige en maandelijkse betaling. Wij regelen de koppeling voor je in op uurtarief. Het komt ook voor dat koppelingen op maat dienen te worden gemaakt zoals de XML im- en export en AFAS Online. Als dit het geval is wordt er een passende offerte gemaakt.

Wij adviseren om te kijken op de pagina van de desbetreffende koppeling voor meer informatie over de kosten.

Hoe verbind ik mijn koppeling met mijn webshop?

Wij maken de koppeling met de webshop voor je. Het enige wat wij van je nodig hebben is een account bij het externe bedrijf. Heb je liever dat wij alles voor je uit handen nemen? Dan doen wij dit graag. Laat ons weten naar welke koppeling jouw voorkeur uit gaat en wij zorgen voor de rest.

Vragen of opmerkingen?

Neem dan gerust contact met ons op
 

E-mail

Stuur een e-mail naar info@cmspecialist.nl