Webwinkelkeur

Keurmerk en beoordelingen

Het WebwinkelKeur is een uniek betaalbaar webshop keurmerk dat een juridische controle combineert met klantbeoordelingen. Kortom, 2 in 1! Dit biedt niet alleen meer zekerheid voor je klanten, maar zorgt er ook voor dat je voordeliger uit bent. Geen onnodig duur keurmerk dat je kunt kopen, maar een non-profit keurmerk dat staat voor transparantie en betrouwbaarheid. Niet voor niets is het WebwinkelKeur het snelst groeiende keurmerk en zijn ze Europees erkend door de Europese e-commerce en Omni Channel Trade Association. (Bron: webshopkeur.nl)

Koppeling met CM-Shop

We hebben een koppeling ontwikkeld waarmee de ordergegevens van CM-Shop kunnen worden doorgestuurd naar webshopkeur. Het doorsturen kan volledig automatisch aan de hand van een ingestelde orderstatus of handmatig. Met een keuzescherm kunnen bij de handmatige orders klanten worden overgeslagen of uitgesloten. De klanten ontvangen een email met het verzoek om uw prestatie te beoordelen.

Rating

De algemene rating wordt volledig in uw huisstijl weergegeven op de website wat een professionele uitstraling aan de klant geeft. Tevens heeft deze rating een positieve invloed op de vindbaarheid van de zoekmachines zoals Google.

Algemene rating webshopkeur

*Voorbeeld webshopkeur beoordelingen