Wij scoren een 9,6 uit 14 reviews info@cmspecialist.nl Ambachtsweg 55 D, Huizen 035 - 7200 700
Service
Uw IP Adres is
3.80.224.52

Hulp voor Windows
Hulp voor Mac OS
 

Wat komt er nog meer bij kijken?

Bij het opzetten van een website komt meer kijken dan het ontwerpen en bouwen. Uw website moet via zoekmachines optimaal voor potentiële klanten te vinden zijn.

Betrouwbare Hosting

Betrouwbare Hosting

De data van uw website en e-mail zijn belangrijk. Wij maken dagelijks backups zodat het mogelijk is om 7 dagen terug in de tijd te kunnen. Wij maken uw e-mail adressen aan, helpen met instellingen en beheren uw DNS records.

SEO and findability

SEO en vindbaarheid

Indien u de teksten op de juiste manier heeft geschreven voor de zoekmachines wordt uw website goed gevonden. Wilt u nog beter vindbaar worden? Dan helpen wij u daar graag mee. Wij hebben er speciale modules voor ontwikkeld.

  Responsive design

Responsive design

Afhankelijk van het doel van uw website kan het zeer interessant zijn om uw website of webwinkel responsive weer te geven. Dit betekend dat de bezoeker op zijn mobiel of tablet de website qua weergave anders gepresenteerd krijgt.

Volledig beheer

Volledig beheer

Wij kunnen uw volledige website beheren. Dat betekent dat u zelf niet in CM Site of CM Shop hoeft te werken. Updates van uw website worden door ons team uitgevoerd. Per telefoon, e-mail of in een afspraak nemen wij uw wensen door en bepalen we samen de strategie van uw website.

Veilige website

Veilige website (SSL)

Met een SSL Certificaat geeft u uw klanten of bezoekers maximale veiligheid en betrouwbaarheid op uw website. Ook CM Site en CM Shop kunnen draaien op een veilige omgeving met een SSL Certificaat. Het certificaat zorgt voor een versleutelde verbinding tussen de server waar uw website wordt gehost en de bezoeker.

Nieuwsbrieven versturen

E-mail marketing met nieuwsbrieven

Uw klanten informeren op reguliere basis met een digitale nieuwsbrief geeft uw bedrijf naambekendheid. Bij een webwinkel zal dit vaak ook direct omzetverhogend werken. Natuurlijk is het belangrijk dat de layout (ontwerp) van de nieuwsbrief aansluit op die van de website en de overige huisstijl.


Teksten schrijven

Teksten schrijven en redigeren (partners)

Goede teksten schrijven is een vak apart. In een interview structuur kunnen de teksten voor op de website geschreven worden. Ook hiervoor maken wij gebruik van specialisten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Fotografie

Fotografie (partners)

Goede foto's of afbeeldingen zijn erg belangrijk. Eén foto zegt meer dan 1000 woorden. Zelf doen wij (product)fotografie op kleine schaal. Ook besteden wij fotografie uit aan specialisten. Wij kennen namelijk meerdere goede fotografen, ieder gespecialiseerd op een specifiek gebied. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact