Wij scoren een 9,6 uit 14 reviews info@cmspecialist.nl Ambachtsweg 55 D, Huizen 035 - 7200 700
Service
Uw IP Adres is
35.175.182.106

Hulp voor Windows
Hulp voor Mac OS

Extra goed vindbaar met landingspagina's en mini-website(s)

Geef vindbaarheid een extra boost

Indien u de teksten op CM Site of CM Shop op de juiste manier heeft geschreven waarbij rekening is gehouden met de koppen, paragrafen etc. dan zal de website goed gevonden moeten worden door de zoekmachines. Zo zijn er nog een aantal opties in CM Site en CM Shop aanwezig om de vindbaarheid nog verder te optimaliseren. Denk aan het aanpassen van de URL of het aanmaken van landingspagina's.

Landingspaginas aanmaken

Landingspagina's aanmaken

Het aanmaken van landingspagina's in CM Site en CM Shop is kinderlijk eenvoudig. Naast de uitleg hierover die elke klant krijgt als hij of zij een website bij CM Specialist afneemt hebben wij ook video ondersteuning over dit onderwerp.

Met de landingspagina's zorgen wij ervoor dat de aanroep naar de landingspagina letterlijk bovenin de code van de website staat. De waarde van de naam van deze pagina (onderwerp) zal samen met de tekst op de landingspagina zorgen voor een goede indexering bij de zoekmachines.

Neem contact op

Met Mini-sites

Heeft u een extra domeinnaam ter beschikking met de woorden waarop u gevonden wilt gaan worden dan is het gebruik van een mini-website de oplossing. De mini-website zal op de eigen domeinnaam bereikbaar zijn en bestaat altijd uit 1 pagina. De inhoud van deze pagina is met het beheersysteem van de hoofdwebsite (of winkel) volledig te beheren. Op de mini-website kunnen teksten, afbeeldingen, fotoalbums, rotators, een product carousel etc. worden geplaatst.

De mini-website zorgt dus voor extra vindbaarheid specifiek op de woorden die in de domeinnaam zitten. Via de mini-website(s) worden de bezoekers direct ingelicht en hier na doorgeleid naar de hoofdwebsite.

Neem contact op

Uw webwinkel of website i.c.m. Miniwebsites

Enkele voorbeelden

Natuurlijk maken wij hier zelf ook gebruik van om onze vindbaarheid te verbreden. Hieronder enkele voorbeelden. Klik aan de rechterkant op het Google logo, om de zoekresulaten te bekijken.
 

Hoofdwebsite: www.cmspecialist.nl
Mini website: www.cms-gooi.nl cms gooi Google Logo
Mini website: www.webwinkel-gooi.nl webwinkel gooi Google Logo
Mini website: www.goed-vindbare-webwinkel.nl goed vindbare webwinkel Google Logo

Zoeken op de woordcombinaties "cms gooi", "webwinkel gooi" of "goed vindbare webwinkel" levert zeer goede resultaten bij de zoekmachines. Wij helpen u graag bij het bedenken van een geschikte domeinnaam voor een betere vindbaarheid van uw product.

Mini-website exclusief domeinnaam € 120,- per jaar
Inregelen mini-website inclusief opmaak (design) gebasserd op de hoofdwebsite. € 300,- éénmalig

Lees meer over landingspagins op Sharketing.