Website laten maken Amersfoort

Professionele website laten maken in Amersfoort?

Op zoek naar een bedrijf in de buurt van Amersfoort dat een professionele website voor je kan ontwerpen en bouwen?

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van websites en webshops. Ons kantoor zit in Huizen aan de Ambachtsweg 55D. Vanaf Amersfoort ben je vrij snel in Huizen.

Met ons websitesysteem CM Site:

  • Heb je een website die impact maakt op je doelgroep
  • Heb je een snelle, veilige en krachtige website
  • Is je website technisch klaar voor de zoekmachines
  • Is je website zichtbaar op alle apparaten (responsive)
  • Kun je makkelijk je eigen website bijhouden

Wil je meer weten?   Maak een afspraak

Website laten maken in Amersfoort
Koppelpoort in Amersfoort
Auteur: Frans Berkelaar

Professionele website voor jouw business

Wij bouwen en ontwerpen professionele websites voor het MKB in de omgeving Amersfoort.

Wij bouwen niet alleen een professionele website, maar wij zorgen er ook voor dat onze klanten de website makkelijk zelf kunnen onderhouden. Ons kantoor is gelegen in Huizen, goed bereikbaar vanaf Amersfoort.

Omdat we onze code zelf schrijven, kunnen we bouwen wat jij nodig hebt. Ons team programmeurs en designers werken naadloos samen om al je wensen te realiseren.

We weten wat ondernemers nodig hebben

Wij kennen het regionale MKB goed, we weten wat er speelt en wat ondernemers nodig hebben. Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken wat je wensen zijn en hoe we je kunnen helpen.

Responsive design: goed te zien op alle apparaten

Het is belangrijk dat je website goed te zien is op alle apparaten: desktop, laptop, tablet en mobiel. Al onze ontwerpen zijn volledig responsive en dat voor een scherp tarief! Je website ziet er goed en strak uit op elk scherm, waardoor jouw bezoekers een optimale klantervaring hebben, en langer op je website blijven.

Meer over responsive webdesign

Responsive
Persoon achter laptop die Google Search gebruikt

Jouw website goed vindbaar in Google

De kans is groot dat je ons gevonden hebt door te zoeken op: “Website laten maken Amersfoort”. Wij werken continu aan het optimaliseren van onze content om beter gevonden te worden in de zoekmachines. Je ziet dat werken aan je SEO dus echt concreet wat oplevert.

Wat is SEO?

SEO betekent Search Engine Optimization, ofwel het optimaliseren van je webcontent voor de zoekmachines.

70% van de Nederlanders gebruikt Google Search om het product te vinden wat ze zoeken. Met SEO zorg je ervoor dat je beter vindbaar bent in de zoekmachines en er meer bezoekers naar je website. Ons websitesysteem is gebouwd met SEO als uitgangspunt en heeft een solide technische basis voor uitstekende vindbaarheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de snelheid van je website.

Naast de technische kant van SEO, zul je ook aan de slag moeten met de inhoud van je website. Bijvoorbeeld het schrijven of verbeteren van (bestaande) teksten. Lees ons blog SEO? Dat kost toch alleen maar geld?

Heb je al een website, en wil je weten hoe je ervoor staat met je vindbaarheid? Laat ons dan een SEO-analyse doen van je website, met een helder plan van aanpak dat laat zien welke stappen je moet ondernemen om je vindbaarheid te verbeteren.

Wil je met dit plan aan de slag, maar heb je zelf geen tijd? Je kunt kiezen uit verschillende SEO pakketten waarmee wij al je SEO-zaken regelen. 

CM Site: voor elke branche in Amersfoort

Wil je een website laten maken in Amersfoort, dan heb je een systeem nodig dat professioneel, krachtig en snel is. CM Site biedt alles wat je nodig hebt om bezoekers te trekken. Een stabiel en veilig systeem, uitbreidbaar met slimme functionaliteiten zoals pop-up's, lijstenmodules, fotoalbums, formulieren, meerdere talen en nog veel meer.

CM Site is geschikt voor alle branches in Amersfoort. Denk aan: stichtingen met landelijke platforms, de zorg, recruitmentbureaus, huisartsen, horeca, transportbedrijven, opleidingsinstituten, coaches en trainers, scholen, mediabedrijven, muzikanten, accountants, makelaars, verzekeringsadviseurs, orthodontisten, investeringsadviseurs, installatiebedrijven, kappers, schoonheidsspecialisten, ICT-bedrijven, advocaten en nog veel meer in Amersfoort en omgeving.

Website zelf beheren

CM Site: duidelijk en makkelijk systeem

CM Site is gemakkelijk te beheren, je wilt als ondernemer in Amersfoort geen tijd verliezen aan ingewikkelde CMS-systemen. CM Site heeft een duidelijk dashboard en heldere iconen, zo weet je precies waar je moet zijn.

Wat kost een website laten maken?

Je kunt bij ons een professionele website laten maken vanaf 4000 euro. Daarvoor krijg je een professionele en complete site die krachtig en snel is, technisch SEO-klaar, makkelijk te bedienen en geschikt voor alle apparaten.

Deze bedrijven uit Amersfoort gingen je voor

Ikwilzitzakken.nl
Ikwilzitzakken.nl
CM Shop
Ikwilvloerkleden.nl
Ikwilvloerkleden.nl
CM Shop

Bekijk ons portfolio