Website laten maken Amersfoort

Professionele website laten maken in Amersfoort?

Ben je opzoek naar een bedrijf in de buurt van Amersfoort dat een professionele website of webshop kan ontwerpen én maken? Zoek dan niet verder want wij zijn dé partij die je zoekt.

Dit zeggen wij niet zomaar. Wij zijn een professioneel bedrijf. Daarom begrijpen we maar al te goed dat een website hebben erg belangrijk is.

Ons internetbureau staat voor​:

  • Uniek vormgegeven websites
  • Goed vindbaar in de zoekmachines
  • Zichtbaar op alle apparaten (responsive)
  • Gemakkelijk zelf jouw website bijhouden
  • Websites die omzet genereren

Wil je meer weten?   Maak een afspraak

Website laten maken in Amersfoort
Koppelpoort in Amersfoort

Wat wij voor jou kunnen doen

CM Specialist bouwt websites en webshops voor het MKB in omgeving Amersfoort.

Wij hebben niet alleen klanten in Amersfoort en omgeving, maar door heel Nederland. Ons CMS systeem zorgt ervoor dat het beheer van de website heel eenvoudig zelf kan worden gedaan. Je krijgt hier een passende training voor.

Zijn er onderdelen die je mist? Laat het ons weten, we hebben een eigen CMS systeem ontwikkeld en blijven deze aanpassen met functionaliteten.

Jouw website goed vindbaar in Google

Er is een grote kans dat je ons gevonden hebt door te zoeken op: “Website laten maken Amersfoort”. En het is logisch dat je via deze weg bij ons terecht bent gekomen omdat dit juist is waar wij ons in specialiseren. Het ontwerpen en maken van goed vindbare websites. Ons CMS systeem, dat door ons zelf is ontworpen en gebouwd, zorgt er voor dat je gemakkelijk alles in eigen hand houdt. Wij voorzien je van een training om ervoor te zorgen dat jouw website goed vindbaar is in niet alleen Amersfoort, maar ook daarbuiten.

Benieuwd wat me voor je kunnen doen of gewoon eens vrijblijvend sparren?

Maak een afspraak

Vindbaarheid Google "Aix Rose"
Responsive

Voor tablet en mobiel

In de huidige digitale markt zijn smartphones en tablets niet meer weg te denken. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze websites responsive zijn, om op deze manier alle platforms goed te bereiken. Indien je een niet responsive website wilt is dit uiteraard ook mogelijk. Wij zullen dit echter nooit adviseren.

Lees meer over responsive webdesign.

Zelf je website beheren of uitbesteden?

Nadat we in samenspraak met je het ontwerp hebben gemaakt wordt deze na goedkeuring gebouwd op ons CMS systeem.
Hierna wordt alle data toegevoegd in de vorm van de door je aangeleverde tekst en foto’s. Wij kunnen eventueel assisteren in de vorm van het verstrekken van een tekstschrijver en/of fotograaf. Er wordt ook een training gegeven waarin je leert hoe je zelf het CMS systeem kunt gebruiken om je website zelf te onderhouden.

Later een opfriscursus gewenst van het systeem? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je het weer helemaal onder de knie krijgt!

Website beheren

Deze bedrijven uit Amersfoort gingen je voor

Ikwilzitzakken.nl
Ikwilzitzakken.nl
Consumentenwebshop

Bekijk ons portfolio