Website laten maken Baarn

Een professionele website laten maken?

Heb je een bedrijf in Baarn en heb je een professionele website nodig? Of ben je toe aan een nieuwe website en zoek je een professionele partij die jouw website kan ontwerpen en bouwen? CM Specialist heeft meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van websites en webshops. Ons kantoor zit in Huizen aan de Ambachtsweg 55D. Wij kennen de regionale business goed en dichtbij is wel zo makkelijk communiceren.

Met ons websitesysteem CM Site:

  • Heb je een website met een design dat impact maakt
  • Is je website technisch klaar voor de zoekmachines
  • Kun je makkelijk zelf je website bijhouden
  • Heb je een professionele website die bezoekers trekt

Wilt je meer weten?   Maak een afspraak

Website ontwerp stadium in Photoshop Baarn
Paleis Soestdijk

Wat wij voor je kunnen doen

Wij zijn dé specialist voor het bouwen van websites voor het MKB in het "vorstelijke Baarn" en omgeving.

Ons bureau ligt vlak bij Baarn, naast de afrit Huizen bij de A27. Ook in Baarn is er een toename van jonge ondernemingen die een professionele website of webshop willen laten maken.

Wij kennen het regionale MKB goed, we weten wat er speelt en wat ondernemers nodig hebben. Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken wat je wensen zijn en hoe we je kunnen helpen.

Responsive design: goed te zien op alle apparaten

Het is belangrijk dat je website goed te zien is op alle apparaten: desktop, laptop, tablet en mobiel. Onze websites zijn volledig responsive, je website ziet er goed en strak uit op elk scherm, waardoor jouw bezoekers een optimale klantervaring hebben. Waardoor ze langer op je website blijven.

Lees meer over responsive webdesign.

Responsive

Persoon achter laptop die Google Search gebruikt

Jouw webshop goed vindbaar in Google

De kans is groot dat je ons gevonden hebt door te zoeken op: “Website laten maken Baarn”. Wij werken continu aan het optimaliseren van onze content om beter gevonden te worden in de zoekmachines. Je ziet dat werken aan je SEO dus echt concreet wat oplevert.

Wat is SEO?

SEO betekent Search Engine Optimization, ofwel het optimaliseren van je webcontent voor de zoekmachines.

70% van de Nederlanders gebruikt Google Search om het product te vinden wat ze zoeken. Met SEO zorg je ervoor dat je beter vindbaar bent in de zoekmachines en er meer bezoekers naar je website. Ons websitesysteem is gebouwd met SEO als uitgangspunt en heeft een solide technische basis voor uitstekende vindbaarheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de snelheid van je website.

Naast de technische kant van SEO, zul je ook aan de slag moeten met de inhoud van je website. Bijvoorbeeld het schrijven of verbeteren van (bestaande) teksten. Lees ons blog SEO? Dat kost toch alleen maar geld?

Heb je al een website, en wil je weten hoe je ervoor staat met je vindbaarheid? Laat ons dan een SEO-analyse doen van je website, met een helder plan van aanpak dat laat zien welke stappen je moet ondernemen om je vindbaarheid te verbeteren.

Wil je met dit plan aan de slag maar heb je zelf geen tijd? Je kunt kiezen uit verschillende SEO pakketten waarmee wij al je SEO-zaken regelen. 

Deze bedrijven uit Baarn gingen je voor

 
Zwembaden met stijl
Zwembaden met stijl
CM Site
Media Loft
Media Loft
CM Site
Punch Pr
Punch Pr
CM Site
 

Bekijk ons portfolio